Το καλύτερο γυμνό της Kate Moss

Η πλέον γνωστή φωτογραφία της Kate Moss, με το αθώο βλέμμα και παράλληλα το προκλητικό στυλ της, όπως απαθανατίστηκε από τον Albert Watson, ετοιμάζεται να δημοπρατηθεί.

Από τον Μεγάλο Αδερφό

Είναι το μοντέλο που έχει όλο το “πακέτο” που μας αρέσει. Παιδικό πρόσωπο, αθώο βλέμμα, απίστευτο κορμί χωρίς ποτέ να ξεφεύγει από τα next door girl πρότυπα και rock χαρακτήρας. Τόσο rock που δεν δίσταζε ποτέ να τσαλακώσει την εικόνα της, να βγαίνει με εκκεντρικούς μουσικούς stars, να φωτογραφίζεται γυμνή όποτε μπορούσε – ακόμα και όταν υποτίθεται ότι ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού της. Και το κυριότερο ποτέ δεν την ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι για αυτήν.
Και, όπως φαίνεται εκτός από εμάς, αυτή την άποψη έχουν και οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη για την Kate Moss. Για αυτό και η φωτογραφία που την έβγαλε ο Albert Watson το 1993 στο Μαρακές ετοιμάζεται να αγγίζει τα 22 χιλιάδες ευρώ στην δημοπρασία του οίκου Bonhams στις 17 Νοεμβρίου.
Μόνο σε ένα πράγμα θα διαφωνήσουμε με την Kate. Εκεί που λέει ότι αυτή είναι η αγαπημένη της φωτογραφία. Γιατί το ψάξαμε λίγο παραπάνω και βρήκαμε πολλές και εξίσου σέξι φωτογραφίες της.

Διαβάστε ακόμα:
* Scarlett Johansson. Hot. Again!

* Jennifer Aniston: γυμνή όπως μας αρέσει

* Γιατί οι άντρες αγαπούν τα ξέκωλα;

Keywords
Τυχαία Θέματα