Τετραπυρηνικό κινητό από την HTC

Πίστευες ότι η επανάσταση στα κινητά είχε αρχίσει να φτάνει στο τέλος της; Μάλλον έκανες λάθος, γιατί έρχεται το HTC Edge.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Μπορεί να μην είναι η διασημότερη μάρκα κινητού στην Ελλάδα, αλλά η HTC αποφάσισε από του χρόνου να μειώσει το χάσμα μεταξύ των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων.

align="left">Η Ταϊβανέζικη εταιρία είναι έτοιμη να λανσάρει ένα καινούριο super-τηλέφωνο γνωστό και ως Edge, που περιέχει έναν επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων. Παρόλο που τα διπυρηνικά έχουν γίνει το standard για κάθε μοντέρνο smartphone και ηλεκτρονικό υπολογιστή, οι τέσσερις πυρήνες ανήκουν μέχρι τώρα στη δικαιοδοσία των desktop computer και των τελευταίας τεχνολογίας laptop. Σύμφωνα με έρευνες, το τσιπ που θα βρίσκεται στο Edge θα είναι μια ολοκαίνουρια μονάδα 1.5 GHz Tegra 3.

Επιπρόσθετα στον τερατώδη καινούριο επεξεργαστή, η συσκευή θα εμπεριέχει μια μεγάλη οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 720p, Beats Audio, μια κάμερα 8 Mpixels και με “ιπποδύναμη” μεγαλύτερη της 1GB RAM. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν το κινητό να έχει στο κάτω μέρος “φυσικά” κουμπιά, υποθέτοντας έτσι πως το κύριο σύστημα του Edge δεν είναι Android 4.0. Αλλά βέβαια μέχρι η HTC να εισάγει το καινούριο μοντέλο, θα το έχει σίγουρα σε σύστημα OS. Το κινητό αναμένεται στα μέσα του 2012.

Διαβάστε ακόμα:

* iTar: ο αντίπαλος του Guitar Hero

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > KoolNews
Τετραπυρηνικό, HTC,tetrapyriniko, HTC