Το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler με το πορτραίτο της Κέιτ Μίντλετον που έκανε τους πάντες να απορούν

Λίγο αφότου ο βασιλιάς Κάρολος Γ' απέκτησε έναν αμφιλεγόμενο νέο πίνακα, τώρα, η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, έχει ένα καινούργιο πορτρέτο που έχει αναστατώσει και εξοργίσει το κοινό.

Το έργο, που έχει φιλοτεχνήσει η καλλιτέχνιδα Hannah Uzor και απεικονίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, δεν είναι ένα επίσημο πορτρέτο. Το πορτρέτο που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου του περιοδικού Tatler δείχνει τη 42χρονη Κέιτ, η οποία πάσχει από καρκίνο, με λευκό φόρεμα, μπλε ζώνη και τιάρα.

Η καλλιτέχνις

δήλωσε στο περιοδικό ότι «πέρασε πολύ χρόνο κοιτάζοντας [την Κάθριν], κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της, βλέποντας βίντεο μαζί της, βλέποντάς την με την οικογένειά της, βλέποντάς την σε διπλωματικές επισκέψεις, βλέποντάς την όταν κωπηλατεί ή όταν επισκέπτεται παιδιά σε έναν ξενώνα».

Ωστόσο, οι βασιλικοί παρατηρητές έμειναν εμβρόντητοι, σχολιάζοντας ότι η συγκεκριμένη φιγούρα δεν μοιάζει καθόλου με την πριγκίπισσα.

«Αυτό είναι φοβερό. Δεν είμαι σίγουρη ότι η καλλιτέχνις είναι θαυμάστρια της πριγκίπισσας - μοιάζει με κακή εργασία για το Λύκειο!», σχολίασε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος είπε: «Είναι κάποιο αστείο αυτό;».

«Δεν μοιάζει καθόλου με την Κάθριν. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια είναι αυτή που πρέπει να είναι», είπε αντιδρώντας ένας άλλος.

«Από πού παίρνουν αυτούς τους καλλιτέχνες/ζωγράφους; Στην καλύτερη περίπτωση είναι σαν το επίπεδο της τάξης καλλιτεχνικών του γυμνασίου», παραπονέθηκε ένας άλλος, συγκρίνοντάς το με το πρόσφατο πορτρέτο του Καρόλου.

Το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου που προκάλεσε σχόλια

Στις 14 Μαΐου ο βασιλιάς Κάρολος παρουσίασε ένα νέο πορτρέτο που έδειχνε τον μονάρχη σε κόκκινο φόντο.

Ο κόσμος δεν εντυπωσιάστηκε, σχολιάζοντας: «Μήπως ο πρώτος πίνακας αναπαριστά όλο το αίμα στα χέρια του;» και «100% νόμιζαν ότι αυτό ήταν σάτιρα».

Ένας άλλος θεατής συλλογίστηκε για τον πίνακα του βασιλιά: «Θα μου άρεσε πολύ αν είχε οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός από το κόκκινο. Πραγματικά αποτύπωσε την ουσία του στο πρόσωπο, αλλά η σκληρότητα του κόκκινου δεν ταιριάζει με την απαλότητα της έκφρασής του».

Οι περισσότεροι φάνηκε να συμφωνούν ομόφωνα ότι το νέο πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον δεν μοιάζει με την πριγκίπισσα.

Αναφερόμενος στο ότι η Μίντλετον έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Ιανουάριο, πριν ανακοινώσει τη διάγνωσή της με καρκίνου, ένας άλλος είπε: «Η Κέιτ Μίντλετον (ή αλλιώς η σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας) έχει εξαφανιστεί από τα μάτια του κόσμου από τα περασμένα Χριστούγεννα. Ο καλλιτέχνης, όπως πολλοί άνθρωποι, έχει μόνο μια αόριστη ανάμνηση του πώς μοιάζει;».

Ένας άλλος έκρινε το πορτρέτο «ξεκαρδιστικά απαίσιο», ενώ κάποιος άλλος το χαρακτήρισε «απολύτως φρικτό».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tatler, Κέιτ Μίντλετον,Tatler, keit mintleton