Πίθηκοι στην Ταϊλάνδη έχουν καταλάβει μια ολόκληρη πόλη - Απίστευτες εικόνες, σε απόγνωση οι αρχές

Μια πόλη της Ταϊλάνδης, που έχει καταληφθεί από έναν ολοένα αυξανόμενο πληθυσμό άγριων πιθήκων της, έχει περάσει στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας ό,τι μέσα διαθέτει προκειμένου να αποκρούσει τους ενοχκλητικούς επιδρομείς.

Πολλά είναι τα περιστατικά «σύγκρουσης» μεταξύ των ατίθασων μαϊμούδων και των κατοίκων που έχουν καταγραφεί στο Λοπμπούρι της κεντρικής Ταϊλάνδης, με αποτέλεσμα οι τοπικές αρχές να λάβουν τα μέτρα τους.

In Thailand, thousands of monkeys have attacked the city

According to

local media, the tourist areas of Lopburi city are being destroyed by monkeys: they climb into cars, steal food from stores and damage property. pic.twitter.com/cztgYJwVzX

— NEXTA (@nexta_tv) April 1, 2024

Το πρώτο βήμα, που εφαρμόστηκε την Παρασκευή (24/5), ήταν η τοποθέτηση κλουβιών με διάφορα δολώματα, όπως ώριμα φρούτα, προκειμένου να «συλλάβουν» τους εισβολείς πάνω στην πείνα τους.

Πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 2.500 μαϊμούδες που σουλατσάρουν ανενόχλητες γύρω από την πόλη. Χθες, πιάστηκαν οι πρώτες 30 και το σχέδιο αιχμαλωσίας τους θα συνεχιστεί για τουλάχιστον πέντε ημέρες. 

Μερικοί από τους «συλληφθέντες» πιθήκους θα αφεθούν ελεύθεροι ώστε να διατηρηθεί η εικόνα του Λοπμπούρι ως η «πόλη των μαϊμούδων» της Ταϊλάνδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πίθηκοι, Ταϊλάνδη, - Απίστευτες,pithikoi, tailandi, - apisteftes