Διαμάχη Μαζωνάκη με την αδελφή του: «Eξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση»

Στη νομική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω, αναφέρθηκε φίλος του τραγουδιστή, μεταφέροντας, παράλληλα, τη θέση του για όσα έχουν έρθει στο φως τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών, ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά της αδελφής του, με σκοπό τη «διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής», όπως αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Ο ίδιος, ως ένα πρώτο βήμα, κατέθεσε

αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της Βάσως Μαζωνάκη, με τον στενό του φίλο να αναφέρει σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ότι ο τραγουδιστής εξάντλησε τα όρια για να βρει κάποια λύση, πριν φτάσει να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Φίλος ΓιώργουΜαζωνάκη για τη νομική διαμάχη με την αδελφή του: Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτεμία στο εκατομμύριο, να τα βρουν

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη, και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Αυτό που έγινε τώρα είναι παρόμοιο με αυτό που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ τους, και ίσως και πιο βαρύ», ανέφερε αρχικά ο στενός φίλος του τραγουδιστή.

«Δεν υπάρχειπερίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να τα βρουν. Για να φτάσει ο Γιώργος νακάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειεςνα βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάστασηαυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείοπου φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να μπορέσει να έχει τηδιαχείριση», συνέχισε ο ίδιος.

«Ο Γιώργος δενείναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιοπρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή ηκατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό, για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Ηαλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκανχρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο φίλος τουΓιώργου Μαζωνάκη.

«Στον κύκλο μας, γιατί ο κύκλος μας ας πούμε είναι 10-15 άτομα, τα ήξεραν όλα. Δεν είμαι μόνο εγώ, έχει συζητηθεί ευρέως. Όπως και πολύς κόσμος ξέρει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο», είπε ο ίδιος σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαμάχη Μαζωνάκη, Eξαντλήθηκαν,diamachi mazonaki, Exantlithikan