Όλα θα γίνουν βάσει του καταστατικού 

Λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς η ομάδα δεν μπήκε στα πλέι οφ, θα γίνει η έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη διετία 2011-2013.Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες βάσει του καταστατικού της Λέσχης και θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι και 60 ώρες πριν από τις εκλογές. Όσο για τα ψηφοδέλτια,
αυτά θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο 120 ώρες πριν από τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. 
Για αυτό το θέμα τοποθετήθηκε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας, στον Άρης FM, 92,8, ο υπεύθυνος νομικός θεμάτων της Λέσχης, Θωμάς Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στη Λέσχη μέχρι και πέντε μέρες πριν  από τη Γενική Συνέλευση. 

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφερόμενος στην περίπτωση μη απαρτίας επεσήμανε «Σε αυτή την περίπτωση θα οριστεί εντός δέκα ημερών νέα Γενική Συνέλευση ανεξαρτήτου απαρτίας. Επομένως μέσα στον Μάιο θα αναδειχθεί το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Άρης έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά».
Αναφορικά με τον οικονομικό απολογισμό που θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της ΠΑΕ, δήλωσε πως «η Λέσχη δεν έχει δικαίωμα να αναφερθεί σε ζητήματα οικονομικού απολογισμού που άπτονται στις αρμοδιότητες της ΠΑΕ Άρης. Θα αναφερθούν στο Σώμα και αυτό θα λάβει τις όποιες αποφάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, είναι οργανωμένη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Όλα είναι διαφανή και ο κόσμος θα δει τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα». Επεσήμανε ότι θα γίνει αναφορά στην οικονομική εξέλιξη του συλλόγου μετά την υπαγωγή του στο Άρθρο 44. «Είναι μια υποχρέωση που έχει η Λέσχη Φίλων Άρη και το διοικητικό συμβούλιο της απέναντι στον κόσμο. Η οικονομική πορεία ενός συλλόγου δεν έχει να κάνει μόνο με μια διετή θητεία. Για αυτό θεωρήσαμε απαραίτητο να υπάρξει ενημέρωση και αναλυτικότατος φάκελος από μεριάς της ΠΑΕ και από τις χρήσεις παλαιότερων ετών για να δούμε την οικονομική εικόνα της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι συνέβη με τα οικονομικά προηγούμενων διοικήσεων έτσι ώστε να κάνει τις απαραίτητες κρίσεις». 

Ο υπεύθυνος νομικών θεμάτων αναφέρθηκε και στην αδειοδότηση που πήρε χθες η ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζον: «Ήμασταν ενήμεροι για τον φάκελο. Ξέραμε εδώ και ένα μήνα ότι ήταν υπερπλήρης και ότι θα ήταν αναπάντεχο να μην γίνει δεκτός». Αναφερόμενος στο γεγονός της σύγκλησης όλων των φορέων του ΑΡΗ από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, για το θέμα της αποχώρησης του Σέρχιο Κόκε είπε: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο και μάλιστα υπερβαίνει το πεδίο ευθύνης μας σαν Λέσχη. Ο κ. Αθανασιάδης καλόπιστα μας ενημέρωσε αν και τα αγωνιστικά ζητήματα δεν άπτονται στις αρμοδιότητες του Φορέα. Παρ'όλα αυτά μας είπε τι ακριβώς συνέβη και μας ενημέρωσε πλήρως πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα