«Πιο δυνατοί και πιο ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά»

Στον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει το... χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος των διοικούντων είναι να δημιουργηθεί μία ακόμα πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θ' αντεπεξέλθει στα τρία... μέτωπα.Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά άνθρωποι του Ολυμπιακού, «θέλουμε να είμαστε πιο δυνατοί και πιο ανταγωνιστικοί τη νέα
χρονιά. Οι στόχοι μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος, να πάρουμε το Κύπελλο αλλά και να κάνουμε καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ». Για να γίνει αυτό, στο λιμάνι έχουν ήδη κάνει την προεργασία τους για την επόμενη περίοδο.

Άπαντες στον σύλλογο θέλουν να δουν ένα σύνολο που να κατακτήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα αλλά και να έχει θετική παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζητούμενο πλέον για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι να κλείσουν όλες οι μεταγραφές έως τα τέλη Ιουνίου. O πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να έχει ολοκληρωθεί το νέο ρόστερ μέχρι τότε, κάτι για το οποίο συμφωνεί και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι ουσιαστικές εξελίξεις ωστόσο για τις νέες προσθήκες αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα