Κριστιάνο και Πάτο σ' ένα παπούτσι!

Το Nike Mercurial Vapor SuperFly III αποτελεί την έβδομη γενιά των  υποδημάτων Mercurial, τα οποία παραδοσιακά  παρέχουν στους παίκτες καινοτομίες  αιχμής που εξασφαλίζουν μικρό βάρος, ταχύτητα και εξαιρετική απόκριση υψηλών επιδόσεων μέσα στο γήπεδο.Χάρη στις πληροφορίες  και τις γνώσεις που συγκέντρωσε  από τους ταχύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως οι Cristiano Ronaldo και Alexandre Pato, η  ομάδα
σχεδιασμού της Nike δημιούργησε  ένα αθλητικό υπόδημα που εξασφαλίζει ακαριαία επιτάχυνση και πρόσφυση προς όλες τις κατευθύνσεις εκείνες τις στιγμές που μπορούν να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα.   

Οι ιδιαίτερα  υψηλές τεχνικές και σωματικές απαιτήσεις που έχει σήμερα το άθλημα απαιτούν να εκμεταλλεύεται κανείς ακόμα και το παραμικρό "κενό", αξιοποιώντας οποιαδήποτε στιγμιαία παρέκκλιση της συγκέντρωσης και διατηρώντας τους αντιπάλους σε στάση άμυνας. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με εκλεκτούς παίκτες ορισμένων κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων αποκάλυψαν ότι η ταχύτητα κίνησης γύρω από έναν αμυντικό και ικανότητα απότομης αλλαγής της κατεύθυνσης έχουν κρίσιμη σημασία, ενώ πρώτη προτεραιότητα έχουν η σωστή πρόσφυση κατά τη φάση απομάκρυνσης της μύτης του υποδήματος από το έδαφος και η ελαχιστοποίηση των ολισθήσεων.   

Το νέο Mercurial Vapor SuperFly III παρέχει στους παίκτες  σωστή πρόσφυση, τέλεια εφαρμογή και  απόλυτο έλεγχο ώστε αυτές οι μοναδικές  ευκαιρίες να μην πηγαίνουν χαμένες.  

Απρόσκοπτη  πρόσφυση

Η τεχνολογία πρόσφυσης  και τα καρφιά στη μύτη του υποδήματος που ενεργοποιούνται με την πίεση και εκτείνονται έως και κατά 3 mm όταν χρειάζεται, επιτρέπουν στους παίκτες να επιταχύνουν ή να επιβραδύνουν και να αλλάζουν απότομα κατεύθυνση ακόμα κι όταν οι συνθήκες μέσα στο γήπεδο είναι δύσκολες.  

Τεχνολογία Flywire 

Η καινοτομική  τεχνολογία Flywire στο εκσυγχρονισμένο  πάνω τμήμα του υποδήματος εξασφαλίζει  σωστή υποστήριξη με εξαιρετικά μικρό  βάρος. Η ειδικά σχεδιασμένη δομή των ινών κέβλαρ προσαρμόζεται δυναμικά κρατώντας το πέλμα στη θέση του για καλύτερη αίσθηση και εφαρμογή.    

Κάτω  μέρος με ανθρακονήματα

Παρέχει μια  ελαφριά, εύκαμπτη πλατφόρμα που  επιτρέπει στους παίκτες να παραμένουν σε επαφή με το έδαφος, περιλαμβάνοντας  επίσης στοιχεία που βελτιώνουν την  πρόσφυση. Το περίγραμμά του αντικατοπτρίζει  το σχήμα του πέλματος για βελτιωμένη αίσθηση και εφαρμογή, ενώ η ελαφριά, διάτρητη εσωτερική επένδυση εξασφαλίζει χαμηλό προφίλ, σωστή απόσβεση των κραδασμών και τέλεια υποστήριξη μειώνοντας παράλληλα την πίεση που ασκείται στο υπόδημα.  

Aεροδυναμικό επάνω μέρος

Το τελειοποιημένο σύνθετο πάνω τμήμα με λιγότερα στρώματα υλικού και συνθετικό δέρμα Teijin παραμένει ανθεκτικό και βελτιώνει την εφαρμογή, την άνεση και την απόδοση του υποδήματος υπό όλες τις συνθήκες που μπορεί να επικρατούν στο γήπεδο.  

Πρόσφυση  κατ' απαίτηση

Με εστίαση  στη φάση απομάκρυνσης της μύτης του υποδήματος από το έδαφος
Keywords
Τυχαία Θέματα