Για το 26-0 με τον Ηρακλή

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει με ρεκόρ την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον Ηρακλή (20/4, 17:00) για το 26-0, ώστε να αποφορτιστεί ενόψει της διεκδίκησης του νταμπλ.Ενόψει της αναμέτρησης με τον «Γηραιό» ο Μιχάλης Πελεκάνος τόνισε πως «μπορεί με τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσαμε
την πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για μας το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι αδιάφορο. Πάμε για να κερδίσουμε όχι για να τερματίσουμε αήττητοι αλλά γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι τελικός, είτε είναι φιλικό. Μέσα από κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις κάτι κι αυτός θα είναι ο στόχος μας στη Θεσσαλονίκη. Να κερδίσουμε κάτι».

O συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή πως «η επίτευξη του πρώτου στόχου μας που ήταν η πρωτιά στην κανονική διάρκεια ήρθε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά πάντα σ’ ένα παιχνίδι χρειάζεσαι συγκέντρωση και σοβαρότητα όχι μόνο για να κερδίσεις αλλά και για να αποφύγεις κάποια δυσάρεστα γεγονότα όπως οι τραυματισμοί ή άλλων απρόοπτων καταστάσεων που υπάρχουν σ’ ένα παιχνίδι μπάσκετ. Το στοιχείο της συγκέντρωσης είναι για μας πολύ σημαντικό στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ώστε η ομάδα να αποφορτιστεί αυτές τις μέρες και να ξεκινήσουμε μετά το Πάσχα την προσπάθεια για την επίτευξη των δύο στόχων που μένουν για να διεκδικήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα