«Ο Ήρα δεν υποβιβάζεται ποτέ»

Πριν από το τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή στην Α1 (20/4,17:00) στο κεκλεισμένων των θυρών Ιβανώφειο με τον Ολυμπιακό, ο Χουγκάζ εξηγεί ότι ο Ηρακλής στα μάτια των οπαδών του δεν υποβιβάζεται.Ο κόουτς του «Γηραιού» τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες πως «είναι το τελευταίο
παιχνίδι αυτής της επεισοδιακής σεζόν για εμάς. Για άλλη μια φορά θέλουμε να παρουσιαστούμε σαν Ηρακλής και να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Είναι τιμή όλων να βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα και θα πρέπει όλοι να προσπαθούμε για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Ο Ηρακλής δεν υποβιβάζεται ποτέ στα μάτια του κόσμου που τον αγαπά και αυτή η αγωνιστική, μόνο, πτώση, εμάς δεν πρέπει να μας αγγίξει στο τελευταίο παιχνίδι. Ούτε και τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, αλλά αντίθετα θα πρέπει να τους κάνει να βρουν τρόπο να ορθοποδήσει η ομάδα. Γιατί ο Ηρακλής ανήκει πάντα στη μεγάλη κατηγορία».

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος τόνισε για το τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή στην Α1 πως «όλοι γνωρίζουμε ότι παίζοντας με τον Ολυμπιακό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για κάθε ομάδα. Είναι με μια απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και για εμάς, που έχουμε και αρκετά προβλήματα με απουσίες τον τελευταίο καιρό, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Όπως όμως έχουμε παλέψει όλα τα παιχνίδια, έτσι οφείλουμε να κάνουμε και σε αυτό, και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα