«Κηδεία» στο Καραϊσκάκη

21:40 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Έτσι είναι όταν απαιτείς. Ο Ολυμπιακός απαίτησε από τον ΟΦΗ να μην παίξουν Σουμπίνιο και Γκρίπιτς, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν τα γκολ των Τζιμπούρ (45'+1') και Μιραλάς (61') σε δύο στημένες φάσεις με Μάντζιο (73') και Γεωργίου (78'), παρέμειναν για τρίτο παιχνίδι αήττητοι, μάζεψαν συνολικά πέντε βαθμούς από τα ματς με ΠΑΟΚ,

ΑΕΚ και ΟΣΦΠ και συνέχισαν την πολύ καλή τους πορεία.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ήταν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο κυρίαρχος της αναμέτρησης. Έλεγχε τον ρυθμό του ματς, είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, δεν είχε την πολύ μεγάλη φάση για να πετύχει κάποιο γκολ. Από την άλλη, ο ΟΦΗ έπαιζε κυριολεκτικά πίσω από την σέντρα και δεν απείλησε αισθητά την εστία του Κοστάντσο. Οι «ερυθρόλευκοι» στις καθυστερήσεις με τον Τζιμπούρ έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ απέναντι σε έναν ΟΦΗ ο οποίος απλά περίμενε τον Ολυμπιακό.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο ματς, ωστόσο, δεν απείλησε την εστία του Κάρολ. Όσο για τον ΟΦΗ, δεν... ξεμύτιζε από την περιοχή του. Τελικά, ο Ολυμπιακός έφτασε και στο 2-0. Στο 61' ο Μιραλάς με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή του Κάρολ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδειχνε να «κλειδώνει» τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Στην υπόλοιπη μισή ώρα το μυαλό των «ερυθρόλευκων» ταξίδευε για... Γερμανία. Με το μυαλό στον αγώνα με την Ντόρτμουντ λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε «ανάσες» σε παίκτες-κλειδιά ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Έγινε το «κάζο»

Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ και με τον Μάντζιο σε μία έξοδο... Μεσολογγίου του Κοστάντσο στο 73' έκανε το 2-1. Οι Κρητικοί δεν έμειναν εκεί και πέντε λεπτά αργότερα «πάγωσαν» το «Καραϊσκάκης». Και πάλι από στημένη φάση και πάλι μετά από λάθος έξοδο του Κοστάντσο, ο ΟΦΗ με τον Γεωργίου έκανε το 2-2!

Ο Ολυμπιακός πίεσε στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο ο ΟΦΗ κράτησε ως το τέλος και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Καραϊσκάκης».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (70' Μοντέστο), Μακούν (80' Πάντελιτς), Αμπντούν (46' Ιμ παγάσα).
ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ (76' Ρόβας), Γεωργίου, Σίσιτς (67' Καπάνταης), Χ. Λόπεθ, Ζ. Λόπεθ (72' Βερόν).

Διαιτητής: Σέλιμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
Τέταρτος: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Keywords
Τυχαία Θέματα