Πετούν ψηλά οι «νυχτερίδες»

20:55 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Μεστάγια»

Στην 3η θέση της La Liga ανέβηκε η Βαλένθια, αφού επικράτησε με 3-1 της Χετάφε στο «Μεστάγια» για την 10η Αγωνιστική φθάνοντας τους είκοσι ένα βαθμούς. Η Βαλένθια πήρε προβάδισμα στο 12' όταν ο Μπανέγα τροφοδότησε τον Φεργκούλι, ο οποίος

με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μόγια. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0 στο 17' όταν ο Μιγκέλ σέντραρε από τα δεξιά για τον Σολδάδο, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Χετάφε ισοφάρισε στο 23' όταν ο Μπαράντα πάσαρε στον Ντιέγκο Κάστρο, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Η Βαλένθια απάντησε άμεσα στο 25' όταν ο Πάμπλο Ερνάντες τροφοδότησε τον Φεργκούλι, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 30' με τον Ντίας να αστοχεί σε φάουλ, ενώ στο 36' «φλέρταραν» με την ισοφάριση όταν ο Μίτσελ πάσαρε στον Γκουίθα που σούταρε από την μικρή περιοχή όμως ο Γκουάιτα έδιωξε σε κόρνερ. Οι «νυχτερίδες» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 43' όταν ο Τζόνας πάσαρε στον Σολδάδο, ο οποίος πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Χετάφε απείλησε στο 53' με τον Γκουίθα να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 60' η Βαλένθια «άγγιξε» το 3-1 όταν ο Τζόνας τροφοδότησε τον Αντούριθ που πλάσαρε τον Μόγια αλλά ο Τόρες έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι στο 63, αφού το σουτ του Ζόνας μετά από την πάσα του Μπανέγα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μόγια. Η Χετάφε «φλέρταρε» με την ισοφάριση στο 70' όταν ο Μπαράντα πάσαρε στον Γκουίθα, ο οποίος σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Βαλένθια «σφράγισε» την νίκη στο 76' όταν ο Μπανέγα τροφοδότησε τον Αντούριθ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μόγια για το τελικό 3-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουάιτα, Μιγκέλ, Ραμί, Βίκτορ Ρουίζ, Μαθιού, Αλμπέλδα, Μπανέγα, Πάμπλο Ερνάντες, Ζόνας (77' Πιάτι), Φεργκούλι (55' Άλμπα), Σολδάδο (61' Αντούριθ).

ΧΕΤΑΦΕ: Μόγια, Μιγκέλ Τόρες (62' Μικού), Ντίας, Λόπο, Μανέ, Μίτσελ, Πέρεθ (46' Λασέν), Βαλέρα, Μπαράντα, Ντιέγκο Κάστρο, Γκουίθα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Ελ Μαδριγάλ»

Από την ζώνη του υποβιβασμού ξέφυγε η Βιγιαρεάλ, αφού νίκησε με 2-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Ελ Μαδριγάλ» μετά από επτά αγωνιστικές, φθάνοντας τους δέκα βαθμούς. Η Βιγιαρεάλ απείλησε στο 14' με τον Μάρκο Ρούμπεν να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 17' η Ράγιο Βαγιεκάνο απάντησε όταν ο Μοβίγια πάσαρε στον Αρίμπας που σούταρε αλλά ο Ντιέγκο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Οι Λεβαντίνοι άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν ο Βαλέρο πάσαρε στον Μπρούνο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κομπένο. Η Ράγιο «άγγιξε» την ισοφάριση στο 25' όταν ο Πίτι τροφοδότησε τον Μικού, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Βιγιαρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 39' όταν ο Ντε Γκουζμάν κέρδισε πέναλτι από τον Φουέγκο, όμως ο Κομπένο έδιωξε σε κόρνερ το χτύπημα του Σένα. Η Ράγ

Keywords
Τυχαία Θέματα