«Καταπληκτική ατμόσφαιρα»

20:50 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έμεινε ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη επί του ΚΑΟΔ, αλλά και από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο

«Ήρθαμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ απέναντί μας είχε ένα έξτρα κίνητρο, γι' αυτό και παρουσιάστηκε πολύ μαχητικός. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και στον κόσμο που δημιούργησε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους της Δράμας, αλλά και τους δικούς μας και μακάρι να είναι σε όλα τα γήπεδα φέτος έτσι όπως ήταν εδώ: Γεμάτα και με τέτοια ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χωρίς προβλήματα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια όχι απλά καλή, όχι απλά την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ίσως την καλύτερη εκτός ΝΒΑ ανά τον κόσμο! Ίσως καλύτερη και από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ ακόμη! Είχαμε σίγουρα έξτρα κίνητρο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο. Δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Ξέραμε ότι ακόμη και όταν προσπεράσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, ή μειώσαμε στους δέκα στο τέταρτο, δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε στη νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, προσφέραμε και οι δύο ομάδες θέαμα και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Δεν είμαστε έτοιμοι ως ομάδα ακόμη. Τέτοιοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα