Έπιασε επαφή με τον Ισάεφ ο Αδαμίδης

20:15 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το ιδιοκτησιακό παραμένει το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ αυτή την περίοδο και όπως είναι γνωστό, με τον πιο επίσημο τρόπο, από τις αρχές του Οκτώβρη έχει μπει «πωλητήριο» στην ΠΑΕ. Από τις 7 του μήνα, όπου η Ένωση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, διοίκηση και Νίκος Νοτιάς βρίσκονται σε αναζήτηση επενδυτή ή συμπαίκτη, που θα θέλει να εμπλακεί με την εταιρία. Οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau, που ήταν και οι μοναδικές για τις οποίες υπήρχε επίσημη ενημέρωση, κατέληξαν σε φιάσκο, αφού οι «Ιταλοί» έδειξαν αναξιόπιστοι. Πίσω όμως

από την συγκεκριμένη εταιρία, υπήρχαν ρωσικά κεφάλαια, με κάποιους εξ αυτών των επενδυτών, όμως, να μην δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς φέρεται να ήταν και ο Ρόλαντ Ισάεφ, που ακόμα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί για το αν βρισκόταν όντως πίσω από την Petit Chateau ή πρόκειται για έναν άλλον επιχειρηματία που έδειξε ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι πως ο συγκεκριμένος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σταύρο Αδαμίδη. Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατάφερε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ισάεφ και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, είτε με τον ίδιο προσωπικά, είτε και με τους στενούς και άμεσους συνεργάτες του, τους οποίους ο Ρώσος εμπιστεύεται πάντα σε νέα... ανοίγματα που κάνει στις επιχειρήσεις του.

Το όνομα του Ισάεφ δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Πρόκειται για τον ίδιο πολυεκατομμυριούχο που είχε αναφερθεί σε προηγούμενες μέρες και σας είχαμε αναλύσει τα δεδομένα πως είχαν για την συγκεκριμένη περίπτωση. Τότε, η ΑΕΚ και κυρίως ο Σταύρος Αδαμίδης, ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις εν λόγω επαφές, θέλοντας να κινηθεί στο... παρασκήνιο. Και εν μέρει το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αφού όσο καιρό τα «φλας» είχαν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης συνομιλούσε με τον Ρώσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το aek365.gr, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη των επαφών, αφού ακόμα πολλά πράγματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το που θα καταλήξουν οι συγκεκριμένες συζητήσεις και αν θα υπάρξει τελικά το επιθυμητό deal, όμως είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία υπαρκτή ιστορία, με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να αγοράσει την ΠΑΕ σε μισή ώρα (και όχι μόνο αυτή την περίοδο που πωλείται δωρεάν) και αμέσως να την κάνει τεράστιο μέγεθος. Βεβαίως, λόγω του ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες των συζητήσεων, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για το τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Ισάεφ. Δηλαδή αν σκοπεύει να επενδύσει κάποια λίγα χρήματα και να μπει στην μετοχική σύνθεση της εταιρίας ή διαπραγματεύεται ακόμα και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Πράγματα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες, όταν και θα κορυφωθούν οι επαφές (αν τελικά γίνει αυτό και δεν υπάρξει οριστικό ναυάγιο).

Αν τελικώς ο Σταύρος

Keywords
Τυχαία Θέματα