Στο ενδέκατο inning οι Έιντζελς

Με 3-1 επικράτησαν οι Λος Άντζελες Έιντζελς των Όκλαντ Αθλέτικς στο 11ο inning, αφού η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 1-1.

Ο Seth Smith ισοφάρισε σε 1-1 με ατομικό home run στο έκτο inning σε βάρος του Jered Weaver και ο Alberto Callaspo πέτυχε το νικητήριο 2-run double στο δεύτερο extra inning.

Ακολούθησε το πρώτο save στην καριέρα του Ernesto Frieri και το παιχνίδι έληξε.

Το πρώτο Grand Slam της καριέρας του πέτυχε ο Alex Liddi στο 5-3 των Σιάτλ Μάρινερς επί των Τέξας Ρέιντζερς. Μάλιστα έγινε ο δεύτερος Ιταλός με Grand Slam σε όλη την ιστορία του MLB. Έτσι βοηθήθηκε ο Kevin Millwood (3-4) να φτάσει στη νίκη, ενώ ο Brandon League συμπλήρωσε εννέα saves στο ένατο inning, αφού ο Adam Beltre συνέβαλε στη μείωση σε 5-3 κατά τη διάρκεια του όγδοου κομματιού της αναμέτρησης.

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Σινσινάτι Ρεντς-Ατλάντα Μπρέιβς, Μαϊάμι Μάρλινς-Κολοράντο Ρόκις, Κλίβελαντ Ίντιανς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Νιου Γιορκ Γιάνκις-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα του MLB ολοκληρώνεται με τα Χιούστον Άστρος-Σικάγο Καμπς, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μινεσότα Τουίνς και Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς. Νωρίτερα έγιναν τα τέσσερα πρώτα ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα