Οι όροι της «Κοινωνίας Μελών Άρη» προς τον Αθανασιάδη

Στους όρους που θα διασφαλίσουν την «Κοινωνία Μελών Άρη» στο θέμα των μετοχών της ΠΑΕ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του φορέα, Γιάννης Γρανούζης.

«Θα δέσουμε όσο το δυνατό καλύτερα τη σύμβαση», ξεκαθάρισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ στον αέρα του «Μετρόπολις», αναφερόμενος στην υπόθεση της εισροής χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αποκαλύψει τους όρους προς τον Αθανασιάδη, αλλά και να μιλήσει για την αδειοδότηση και τον Άρη της ερχόμενης περιόδου.

Αναλυτικά οι όροι σύμφωνα με τα

όσα ανέφερε ο Γιάννης Γρανούζης:

«Η απόφαση που ελήφθη είναι μία πρόταση, μια εξουσιοδότηση προς την Κοινωνία Μελών Άρη να υπογράψει τη σύμβαση με τον Αθανασιάδη. Εμείς θα παρουσιάσουμε τους όρους που θα θέσουμε όπως και ο Α.Σ Άρης. Έχουμε επιστήσει την προσοχή μας σε 10 σημεία. Ο Α.Σ θα εξετάσει το πως θα διασφαλίσει τα χρήματα που του αντιστοιχούν. Εμείς περιμένουμε να μας κατατεθεί η σύμβαση και έχουμε ετοιμάσει ήδη τους όρους.

Πρώτον η εισροή των χρημάτων θα ζητήσουμε να πραγματοποιείται μέχρι 31-12-2012. Δηλαδή στο πρώτο εξάμηνο και όχι και στο δεύτερο εξάμηνο της χρήσης.

Δεύτερον, τα χρήματα αυτά να πηγαίνουν αποκλειστικά σε παλιές υποχρεώσεις , που έχουν να κάνουν με παλιές οφειλές , δόσεις στην εφορία, και ό,τι απαιτείται για να εξυγιανθεί η ομάδα.

Τρίτον θα πρέπει να υπάρχει έστω και ένα ευρώ κέρδος. Ούτως ή άλλως ο προϋπολογισμός θα είναι πλεονασματικός κατά δύο εκατομμύρια. Στόχος είναι η εξυγίανση.

Τέταρτον, βελτίωση της καθαρής θέσης της εταιρίας κάθε έτος και με τη μείωση των παλιών οφειλών κάθε έτος.

Πέμπτον, ένα μέλος της Κοινωνίας Μελών , όχι απαραίτητα από τη διοίκηση της Λέσχης θα συμμετέχει στο συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης. Θα υπάρχει καθημερινή εποπτεία».

Από κει και πέρα, ο Γιάννης Γρανούζης τόνισε:

Για το χαμηλό μπάτζετ που θα έχει η ομάδα τη νέα χρονιά: «Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ότι μπορούν να γίνουν καλές επιλογές με χαμηλό κόστος. Για παράδειγμα θα σας θυμίσω ότι το 2006, η ομάδα είχε μπάτζετ 1.5 εκατομμύριο ευρώ και είχε μια πολύ επιτυχημένη πορεία που συνοδεύτηκε και με έξοδο στην Ευρώπη».

Για την πρόταση μομφής και την αλλαγή στάσης με την τελική έγκριση της πρότασης: «Ο σκοπός που καταθέσαμε την πρόταση μομφής, ήταν ότι αναγκαστήκαμε να το πράξουμε αυτό, γιατί στις δύσκολες στιγμές θεωρήσαμε ότι ο κόσμος του Άρη πρέπει να είναι συσπειρωμένος . Ο κόσμος του Άρη έπρεπε να μάθει γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν αποτυχημένη και αγωνιστικά και οικονομικά. Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα».

Για το κριτήριο της επιλογής της πρότασης του Αθανασιάδη: «Κατατέθηκαν τρεις προτάσεις . Ο κόσμος αποφάσισε να πει ναι στην πρόταση Αθανασιάδη. Η επιλογή έγινε μέσω συνδυασμό πραγμάτων. Το αποτέλεσμα αυτό επήρθε μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία».

Εάν ο αριθμός που ψήφισε είναι ικανοποιητικός: «Ο νόμος για τα σωματεία και τη γ.σ μιλάει για επαναληπτική απαρτία όσα μέλη και εάν είναι. Στην αρχή ήταν 700 αλλά μετά έγιναν 900. Σίγουρα δεν ήταν αντ

Keywords
Τυχαία Θέματα