Ντοκ Ρίβερς: «Να μας οδηγήσει ο Ραζόν Ρόντο»

Στις ηγετικές ικανότητες του Ραζόν Ρόντο στάθηκε ο Ντοκ Ρίβερς, πριν από το έκτο ματς των Μπόστον Σέλτικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Ο τεχνικός των «κελτών» θεωρεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο του πέμπτου ημιτελικού της Ανατολής, η ομάδα του έπιασε την καλύτερή της φετινή απόδοση, αφού ο Ρόντο βοήθησε καταλυτικά:

«Θεωρώ πως το δεύτερο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα 24λεπτα της χρονιάς, για εμάς. Δεν ήταν απλά το μπάσκετ που παίξαμε, αλλά το πάθος του Ρόντο, η ηγεσία του. Τον χρειαζόμαστε και στο επόμενο ματς».

Ακόμα και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα

των «σίξερς»… συμφώνησε με τον προπονητή των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης: «Πλέον όλοι συμπεριλαμβάνουν τον Ρόντο στους Big Three».

Πάντως οι Σέλτικς δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (22/05), αφού ο Ρίβερς έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Έτσι ξεκουράστηκαν οι Πολ Πιρς, Έιβερι Μπράντλεϊ και Ρέι Άλεν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Θυμίζουμε πως στις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/05, 03:00) θα διεξαχθεί το έκτο ματς του συλλόγου της Βοστόνης με τους 76ερς. Οι Σέλτικς προηγούνται με 3-2, οπότε έχουν ευκαιρία πρόκρισης στο «Wells Fargo».

Keywords
Τυχαία Θέματα