Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς – Ηρακλής

Ηρακλής και Απόλλων Καλαμαριάς μάχονται για τον ίδιο στόχο. Την άνοδο στην Football League και η αστυνομία είναι σε εγρήγορση ενόψει του μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Κυριακή (13/05).

Στη θύρα 6 του γηπέδου της Καλαμαριάς θα τοποθετηθούν οι οπαδοί του Ηρακλή, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να τους παραχωρηθεί και η θύρα 5 εφόσον το κρίνει η αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τα μέτρα ασφαλείας

της αναμέτρησης:

«Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων 1926 - Α.Ε.Π. Ηρακλής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Την Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 εκπροσώπησαν οι κ.κ. Στεφανίδης Στέφανος (Υπεύθυνος Ασφαλείας) και Τσαρσιταλίδης Ιωάννης (Γενικός Αρχηγός).
Οι φίλαθλοι του Τ.Α.Π. Α.Ε.Π. Ηρακλής 1908 θα καταλάβουν θέσεις στη θύρα 6. Εφόσον η Αστυνομία κρίνει ότι είναι αναγκαίο, θα παραχωρηθεί στη φιλοξενούμενη ομάδα και τμήμα της θύρας 5.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα 1926, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καθώς και οι ουδέτεροι φίλαθλοι, θα καταλάβουν θέσεις στις θύρες 1, 2, 3 και 4.

Εκδοτήριο για τους φιλάθλους της Α.Ε.Π. Ηρακλής θα λειτουργεί έξω από τη θύρα 6 του γηπέδου του Απόλλωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα