Μιραλάς: «Περήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Περήφανος για το ότι αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς σε μεγάλη του συνέντευξη με αφορμή το ταξίδι των νταμπλούχων στην Αυστραλία για το φιλικό με τη Βίκτορι της Μελβούρνης.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και της φετινής Super League,

Κέβιν Μιραλάς, μίλησε στην αυστραλιανή έκδοση του περιοδικού «FourFourTwo» , με αφορμή την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» στις 15 του μήνα για την Αυστραλία τονίζοντας ότι πρόκειται γι’ ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 24χρονου διεθνούς Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού:

«Θα είναι κάτι το πολύ όμορφο. Έχω ακούσει ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος, εκεί που θα πάμε και ανυπομονώ να παίξω εκεί. Ξέρω ότι πολύς κόσμος μας περιμένει για να μας δει εκεί να παίζουμε και από την μεριά μας θέλουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά. Νομίζω ότι θα είναι μια εβδομάδα με πολλά συναισθήματα για όλους μας. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεις να κάνεις, το να πας σε μια τέτοια χώρα, όπως η Αυστραλία και να παίξεις μπάλα κάτω από ένα τέτοιο κοινό. Θα είναι κάτι το εξαιρετικό»

Ποιό θα είναι το highlight από το ταξίδι στην Αυστραλία;

«Για αρχή νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε στο αεροπλάνο. Γιατί θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι θα είμαστε όλοι μαζί σε μια όμορφη χώρα, έχοντας μόλις κατακτήσει το νταμπλ, μας δίνει και άλλη χαρά να διασκεδάσουμε όλοι σαν ομάδα. Περιμένω να περάσουμε μια όμορφη εβδομάδα».

Πως νιώθεις που παίζεις σε μια από τους καλύτερους και αναγνωρισμένους συλλόγους στον κόσμο;

«Είναι μεγάλη χαρά και είμαι υπερήφανος που φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού και εκπροσωπούμε την ομάδα σε όλο τον κόσμο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι πάντα ωραίο να είσαι κάτω από αυτά τα χρώματα».

Τι σε εμπνέει που μπορεί και σε κάνει μεγάλο παίκτη;

«Πάντα εμπνέομαι από εξαιρετικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Όταν ήμουν μικρό παιδί είχα είδωλα μου, ακριβώς σαν ένα κανονικό παιδί. Πρόσεχα τα παιχνίδια τους και ήταν ουσιαστικά όλη η έμπνευση που χρειάστηκα στο χρόνο. Τώρα, που έχω μεγαλώσει προσπαθώ να σηματοδοτήσω το δικό μου «δρόμο» και να αποτελέσω πηγή έμπνευσης για άλλους».

Τι χρειάζεται ένας παίκτης για να γίνει επιπέδου αστέρα;

«Το πρώτο πράγμα που έχει σημασία είναι οι ιδιότητες του παίκτη. Μετά από αυτό, το μυαλό. Την θέληση να δουλέψει σκληρά και να προσπαθήσει το καλύτερο, προκειμένω να διατηρήσουν το επίπεδο τους υψηλό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.»

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

«Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια και ελπίζω ότι θα υπάρξουν και άλλες όμορφες σεζόν σαν αυτή. Εύχομαι να κάνουμε μεγάλα πράγματα και θα συζητήσουμε τα πάντα με το σύλλογο μου. Εκτός από αυτό, ως ομάδα, θα έχουμε λίγο χρόνο για διακοπές το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν».

Ποια είναι τα καλύτερα σημεία της μέχρι στιγμής καριέρας σου;

«Νομίζω ότι θα θυμάμαι πάντα τον πρώτο επαγγελματικό μου αγώνα και το πρώτο επαγγελματικό μου γκολ μ

Keywords
Τυχαία Θέματα