Κριτική και σύνθημα νίκης στον Ηρακλή από τη Θύρα 10

Η αγχωτική νίκη επί της Δόξας Κρανούλας προβλημάτισε τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή που πλέον προτρέπουν την ομάδα να πάρει τις τρεις νίκες που πρέπει για να εξαντλήσουν τις ελπίδες ανόδου στην Football League 2, αρχής γενομένης από την Κυριακή (13/05, 19:00), κόντρα στον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

«Ηρθε η νίκη όχι με τον τρόπο που έπρεπε. Δεν έδειξε η ομάδα ότι κατάλαβε πόσο σημαντικοί

ήταν οι τρεις βαθμοί. Τρία παιχνίδια μείνανε, θέλουμε τρεις νίκες, ακόμα και η ισοπαλία θεωρείται γκέλα για εμάς», ήταν η αρχική τοποθέτηση μέσω φωτογραφίας της Θύρας 10 για την αγχωτική νίκη του Ηρακλή επί της Δόξας Κρανούλας.

Όσον αφορά το επικείμενο ματς με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά την Κυριακή (13/05), αναφέρει:

«Τα ψέματα τελείωσαν και μαζί τελειώνει και το πρωτάθλημα.

Τρεις σημαντικοί αγώνες μείνανε που πρέπει να τους πάρουμε. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δε χωράει ούτε ισοπαλία στο πρόγραμμα.
Και στα 3 παιχνίδια φυσικά δε θα είναι μόνοι τους και όλοι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ξεκινάμε από την Καλαμαριά το βράδυ της Κυριακής, όπου ο λαός θα δώσει δυναμικό παρών και με πάθος και φωνή θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. Με νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις και δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία.

Όσο για την μετάβαση μας στην Καλαμαριά, το ραντεβού είναι το αργότερο στις 15:00, την Κυριακή, στην Α.Θ.10 στην Αριστοτέλους...»

Keywords
Τυχαία Θέματα