Κωστένογλου: «Υπόδειγμα ο Λυμπερόπουλος»

Στην εμφάνιση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο που έφερε και την ανατροπή στο σκορ κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και στη συμβολή των μεγάλων σε ηλικία ποδοσφαιριστών, όπως του Νίκου Λυμπερόπουλου εστίασε ο Νίκος Κωστένογλου.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φραστικό επεισόδιο Δώνη – Δημητριάδη,

εξηγώντας παράλληλα τις επιλογές του όσον αφορά στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου:

«Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο δικαίως προηγήθηκε ο Ατρόμητος καθώς ήταν καλύτερος. Εμείς δεν είχαμε συνολικά καλή λειτουργία. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας στο ημίχρονο, κάναμε σωστές κινήσεις και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Έχω πει στους παίκτες μου ότι όλοι θα χρειαστούν και σε αυτά τα ματς θα αλλάζουν τη ροή των αγώνων οι αλλαγές. Ο Κλωναρίδης προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι έτοιμος αυτή την περίοδο για να αρχίσει ως βασικός. Είδατε ότι μπήκε στο ημίχρονο και προς το τέλος δεν είχε δυνάμεις.

Πήρα την ευθύνη να χρησιμοποιήσω δύο νεαρούς, γνώριζα ότι αναλαμβάνω ρίσκο, αλλά αυτή είναι η θέση μου. Ούτε ο Γκούντι είναι έτοιμος να αρχίσει αγώνα. Ο Βάργκας θα μπορούσε, αλλά ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσω την υπόθεση των τελευταίων ημερών και μετά να παίξει. Έκλεισα πολύ νωρίς τις αλλαγές με τον Γεωργέα αντί του Φούντα, καθώς ο Κοντοές βγήκε αναγκαστικά. Ο Γεωργέας δεν μπορεί να είναι βασικός Κυριακή-Τετάρτη. Πάντα οι αποφάσεις παίρνονται με λογικά επιχειρήματα.

Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα να κάνουμε ανατροπή. Νομίζω καμία ομάδα δεν το έκανε αυτό φέτος. Ο Ατρόμητος είχε κατοχή της μπάλας αλλά εμείς ήμασταν ουσιαστικοί. Προχωράμε, έχουμε αδυναμίες, έχουμε προβλήματα... Δεν έχουμε κεντρικό αμυντικό και μπράβο στον Μπουγαΐδη που αναγκάζεται να παίζει συνεχώς. Έχουμε τρεις μέρες για να δούμε. Αυτούς έχουμε, με αυτούς προχωράμε. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες και αυτοί που έχουμε δεν είναι έτοιμοι να ξεκινούν τους αγώνες.

Δεν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού με τον Βάργκας. Υπήρχε ίσως μια δυσαρέσκεια από την πλευρά του. Ήταν καλά σωματικά, όχι ψυχολογικά. Χθες είπε στον πρόεδρο ότι είναι έτοιμος αλλά μέσα σε λίγα 24ωρα με προβληματίζει το να αλλάζει έτσι η ψυχολογία ενός ανθρώπου. Αυτή είναι η αλήθεια και πάντα θα σας λέω την αλήθεια. Όσοι είναι στο ρόστερ υπολογίζονται αλλά οι επιλογές μας είναι πάρα πολύ λίγες. Ο Καράμπελας συμπλήρωσε κάρτες και έχουμε κι άλλους στο όριο.

Θα είμαι ξεκάθαρος για τον Χέλγκασον. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός επαγγελματίας. Ήθελα να του δώσω ευκαιρία και στο ματς με τη Δόξα Δράμας θα έπαιζε βασικός. Είχε πρόβλημα όμως και έμεινε εκτός. Μπήκαμε στα πλέι οφ, πήρε προβάδισμα ο Μπουγαΐδης και έπρεπε να συνεχίσω έτσι βάσει λογικής. Ξαφνικά σε ένα ματς που θα παίζεται η χρονιά δεν είναι εύκολο να βάλεις έναν παίκτη που έχει μήνες να παίξει.

Το επεισόδιο Δώνη-Δημητριάδη δεν το είδα. Έγινε κάτι, άκουσα το φραστικό επεισόδιο αλλά εγώ δεν άκουσα να του βρ

Keywords
Τυχαία Θέματα