Μειωμένες τιμές και προνόμια για τους κατόχους διαρκείας στον Ολυμπιακό

Μεγάλες εκπλήξεις θα επιφυλάσσει στους φίλους του Ολυμπιακού η φετινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Μετά την αναβολή της επίσημης παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επόμενη σεζόν (σ.σ. ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαΐου, αλλά τελικά θα γίνει την προσεχή Δευτέρα,

14/05 στις 13:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης»), στην Πλατεία Αλεξάνδρας περιμένουν με ανυπομονησία να παρουσιάσουν στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας τις καινοτομίες, που θα υπάρχουν από την σεζόν 2012-13.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, η μεγαλύτερη πρωτοτυπία (για τα ελληνικά δεδομένα) θα έχει να κάνει με τους πιο παλιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αυτούς, δηλαδή, οι οποίοι έχουν σταθερά θέση στην έδρα των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία οκτώ χρόνια, από το καλοκαίρι του 2004, δηλαδή όταν άνοιξε τις πόρτες του το νέο, υπερσύγχρονο, «Γ. Καραϊσκάκης»!

Εφόσον αυτοί ανανεώσουν και φέτος το εισιτήριό τους (σ.σ. πάρουν θέση, δηλαδή, για ένατη σερί χρονιά στο «σπίτι» του Ολυμπιακού), θα έχουν την δυνατότητα του χρόνου, το καλοκαίρι του 2013 δηλαδή, να γίνουν «Χρυσοί κάτοχοι διαρκείας» έχοντας εισιτήριο διαρκείας για δέκα σερί σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Αυτό σημαίνει ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουν μία πολύ μεγάλη έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου τους, ενώ – εδώ είναι η μεγάλη καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα – θα έχουν την δυνατότητα να… προσωποποιήσουν (σ.σ. εφόσον, φυσικά, το επιθυμούν) την θέση τους στο φαληρικό γήπεδο, καθώς στο κάθισμά τους θ’ αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους! Όπως συμβαίνει, δηλαδή, σε αρκετούς μεγάλους συλλόγους, στα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης…

Τόσο, όμως, τα προνόμια των «Χρυσών κατόχων», όσο κι άλλες πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες, θ’ ανακοινωθούν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της ομάδας, την προσεχή Δευτέρα (14/05, 13:00), στην επίσημη παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2012-13, που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατανοώντας τα προβλήματα - οικονομικά και όχι μόνο - τα οποία βιώνουν όλες οι ελληνικές οικογένειες, αποφάσισαν φέτος να ισχύσουν μειωμένες τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας και όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια για τους φιλάθλους. Με τους τελευταίους, βέβαια, να έχουν – εφόσον προμηθευτούν κάρτα διαρκείας – το… κεφάλι τους ήσυχο, καθώς θα γνωρίζουν ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το λιγότερο 25 παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδα, χωρίς το άγχος του αν θα βρουν εγκαίρως εισιτήριο…

Keywords
Τυχαία Θέματα