Περιμένουν Λα Μάρκους Όλνριτζ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο πρόεδρος της αμερικανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζέρι Κολάντζελο, περιμένει ειδοποίηση από τον Λα Μάρκους Όλνριτζ, του οποίου η συμμετοχή στην προετοιμασία των Η.Π.Α. δεν είναι σίγουρη.

Άλλωστε ο 26χρονος φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ο οποίος τον κράτησε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στη φετινή regular season. Ωστόσο ο Κολάντζελο τον υπολογίζει ακόμα για την επερχόμενη προετοιμασία των Ηνωμένων Πολιτειών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για

την ώρα, πάντως, έχει αποκλειστεί από την προεπιλογή, αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας περιμένει επιβεβαίωση της απουσίας του από τον ίδιο τον παίκτη. Σημειώνουμε πως η προετοιμασία των Ηνωμένων Πολιτειών θα αρχίσει στις 6 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, παράταση πήρε η προθεσμία περί δήλωσης της τελικής δωδεκάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα η σχετική ημερομηνία μεταφέρθηκε από τις 18 Ιουνίου στις 8 Ιουλίου, κάτι που εξυπηρετεί τα σχέδια των Αμερικανών, οι οποίοι θα προλάβουν να δοκιμάσουν όλες τις προεπιλογές τους για δύο μέρες, πριν ξεκαθαρίσουν τους δώδεκα Ολυμπιακούς παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα