Με στομαχόπονο ο Κόμπι Μπράιαντ

Δύσκολα θα απουσιάσει από το έκτο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ υποφέρει από στομαχόπονο ευρισκόμενος στο Ντένβερ.

Ο 33χρονος γκαρντ δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα της ομάδας του λόγω των ενοχλήσεων στο στομάχι. Αντίθετα έμεινε στο ξενοδοχείο, όπου προσπάθησε να ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα... ξερνώντας. Επειδή είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, μπορεί να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι, αφού οποιοσδήποτε άλλος θα είχε αποκλειστεί ήδη από την αποστολή.

«Αν κάποιος παίκτης σου αρρωστήσει, τότε ανησυχείς.

Ειδικά αν είναι ο Κόμπι. Αν μου άρεσαν τα στοιχήματα, που δεν μου αρέσουν, θα έβαζα τα λεφτά μου στην κανονική συμμετοχή του, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος» δήλωσε σχετικά ο προπονητής του, Μάικ Μπράουν. Γίνεται αντιληπτό πως η παρουσία του Κόμπι θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Θυμίζουμε οι «λιμνάνθρωποι» προηγούνται με 3-2 στη σειρά και πως το ματς θα αρχίσει στις 5:30 τα ξημερώματα Παρασκευής (11/05), οπότε υπάρχουν ακόμα μερικές ώρες ανάρρωσης. Στην πιθανότερη περίπτωση, ο 5-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εμφανιστεί ταλαιπωρημένος στο παρκέ, αφού πέρασε δύσκολο 24ωρο.

Εν τω μεταξύ, η μάσκα που φορούσε ο Μπράιαντ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν πουλήθηκε έναντι 67,000 δολαρίων σε ηλεκτρονική δημοπρασία. Τα χρήματα δόθηκαν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ύστερ από πρωτοβουλία του πρώτου σκόρερ των Λέικερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα