Έλεγχος στο σπίτι του Κρις Άντερσεν!

Κάτοχος πορνογραφικού υλικού με ανήλικους πρωταγωνιστές φαίνεται πως είναι ο Κρις Άντερσεν των Ντένβερ Νάγκετς!

Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι περισσότερο γνωστός σαν «Birdman» και κατά καιρούς έχει πρωταγωνιστεί σε φιλανθρωπικές δωρεές. Ωστόσο η αστυνομία του Ντένβερ εισέβαλε με ένταλμα στο σπίτι του, αφού ολοκλήρωσε τρίμηνη έρευνα σε βάρος του Άντερσεν, η οποία αφορούσε πιθανή κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους πρωταγωνιστές.

Πάντως δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, ούτε αποκαλύφθηκε, αν βρέθηκε, κάτι ύποπτο στο σπίτι του απόφοιτου του Μπλιν. Μάλιστα

οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν επισημοποιήσει ούτε την αφορμή της έρευνας, η οποία γνωστοποιήθηκε από τα Μέσα του Ντένβερ.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από το έκτο παιχνίδι (11/05, 05:30) των Νάγκετς με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Από την πλευρά της, η ίδια η ομάδα δεν έχει σχολιάσει επίσημα το περιστατικό.

Φέτος ο πρώην νικητής διαγωνισμού καρφωμάτων είχε μέσους όρους 5.3 ριμπάουντ και 4.6 πόντους, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη σειρά με τους «λιμνάνθρωπους». Άλλωστε ο Τζαβέιλ Μακ Γκι διαπρέπει στη θέση του σέντερ, όπου χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο φέτος ο «Birdman». Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς γνώρισε νέα λεκτική αποθέωση από τον προπονητή του, Τζορτζ Καρλ:

«Δεν έχω ξαναπροπονήσει τέτοιο παίκτη. Κινείται πολύ εύκολα στο παρκέ, κάτι που δεν δικαιολογείται από το ύψος του. Μου θυμίζει τον Κόνι Χόκινς (NBAer της δεκαετίας του '70), αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα