Αποθέωσε τον Άλβαρεζ ο Ρανιέρι

Στο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο Ρίκι Άλβαρεζ, αλλά ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον ξεχώρισε στο χθεσινό (19/11) 2-1 της Ίντερ επί της Κατάνια.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει δυσκολευτεί αρκετά φέτος, αφού προέρχεται από μεταγραφή από την Βελέζ Σάρσφιλντ. Μπορεί η προσαρμογή του Άλβαρεζ να αποδεικνύεται χρονοβόρα, αλλά αυτό δεν φάνηκε στη νίκη σε βάρος της Κατάνια, όπως αναφέρει ο Ρανιέρι:

«Τον έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές σαν μεσοεπιθετικό, αλλά απόψε αποφάσισα να τον τοποθετήσω στο δεξιό άκρο, αφού μπορεί να σουτάρει προς

την εστία και να δημιουργήσει ευκαιρίες με πλάγιες πάσες. Πιστεύω πάρα πολύ στα τεχνικά του χαρίσματα».

Ο Ιταλός τεχνικός, αφού τόνισε ότι αντικατέστησε τον Σνάιντερ για προληπτικούς λόγους και όχι επειδή είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι οι «νερατζούρι» πρέπει να διατηρήσουν το μαχητικό τους πνεύμα, το οποίο επέδειξαν στο προαναφερόμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος:

«Ελέγξαμε τους αντιπάλους μας σε αυτό το παιχνίδι, αφού αυτοί δεν είχαν σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έβαλα τον Αλβάρεζ και είμαι ικανοποιημένος από την συνολική μας εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε, γιατί έχουμε υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα