Παραμένει στο +3 η Ρεάλ

Έστω και δύσκολα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Βαλένθια και διατήρησε το προβάδισμα τριών βαθμών στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει δημιουργηθεί πριν την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Στο εικοστό λεπτό, ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ και το 1-0 υπέρ της «βασίλισσας» κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 72ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος διαμόρφωσε το 2-0, αλλά οι «νυχτερίδες» αρνήθηκαν να... χάσουν με πάνω από ένα γκολ διαφορά στα

τελευταία 18 λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Σολδάδο μείωσε σε 2-1 και 3-2 στο 75ο και στο 83ο λεπτό, αντίστοιχα. Στο μεσοδιάστημα (79ο λεπτό), ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε διαμορφώσει το 3-1 υπέρ των «πρωτευουσιάνων», αφού εκμεταλλεύτηκε ένα απίθανο λάθος του Ντιέγκο Άλβες. Μάλιστα, στο 89ο λεπτό, ένα γκολ του Αντουρίζ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, αλλά οι οπαδοί των γηπεδούχων πρόλαβαν να... πανηγυρίσουν.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε την Ρεάλ στους 31 βαθμούς σε δώδεκα αγώνες και άφησε την Βαλένθια στους 24. Έτσι, οι πρωτοπόροι έμειναν τρεις βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, η Βαλένθια χάνει την επαφή της με την κορυφή της La Liga.

Βαλένθια: Ντιέγκο Άλβες, Μιγκουέλ, Ράμι, Βίκτορ Ρουίζ, Άλμπα (84' Αντουρίζ), Τίνο Κόστα, Αλμπέιδα, Φεγκουλί (73' Ερνάντεθ), Παρέχο (62' Τζόνας), Μάθιου, Σολδάδο.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα (51' Αμπιόλ), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρτσέλο, Ντιαρά (86' Γκρανέρο), Τσάβι Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Μπενζεμά (73' Ιγκουαΐν), Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα