Στην κορυφή η Μονπελιέ!

Τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Μαρσέιγ πήρε η Μονπελιέ στο «Μοσόν» φτάνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν στην 1η θέση.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Μονπελιέ η οποία στο «Μοσόν» επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ για την 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου είναι ισόβαθμη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλα κρίθηκαν

στο 62’ της αναμέτρησης όταν ο Ντιαβαρά με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Σεντ Ετιέν απέναντι στη Νις η οποία τελείωσε το παιχνίδι με οκτώ ποδοσφαιριστές, καθώς είχε τρεις αποβολές! Ο Οσπίνα στο 23’ αποβλήθηκε παραχωρώντας πέναλτι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πονγκόλ ανοίγοντας το σκορ, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού αποβλήθηκε και ο Μουλουνγκί. Έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους «στεφανουά» οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 39’ με τον Ζουμά. Οι αποβολές σταμάτησαν στο 86’ με τον Σιβέλι.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της πήρε η Εβιάν η οποία επικράτησε 2-1 της Λοριάν. Ο Σαγκμπό με πέναλτι στο 2’ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, με τον Κονέ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 47’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Βας με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση έκανε η Μπορντό η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Ντιζόν. Ο Ζοβιάλ στο 69’ άνοιξε το σκορ για τους νεοφώτιστους, με τον Κοργκνέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 73’.

Τέλος, Αζαξιό και Καέν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Ο Ιλάν στο 52’ με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την Καέν να ανατρέπει το σκορ με τέρματα των Βαγκέ (64’) και Νανγκίς (70’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Αντρέ.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα