Ο Λέτο "κράτησε" τον Ερνέστο στον ΟΣΦΠ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε πολλά μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου, ωστόσο... ξέχασε να πει το σημαντικότερο. Ενα μεγάλο... ευχαριστώ στον Σεμπάστιαν Λέτο, που χάρη στον... μεγαλόκαρδο Αργεντίνο, "κρατήθηκε" απόψε στον πάγκο του ΟΣΦΠ!

Μπορεί η... συνύπαρξή τους στην ομάδα του... Λιμανιού να μην ήταν η... ιδανική και... αρμονική, αλλά ο Λέτο δεν του κράτησε... κακία και επειδή είναι μεγάλη... ψυχάρα ο "Σέμπα" είπε απόψε να μην στείλει τον Βάσκο... προπονηταρά

στην... ανεργία!

Τόσο με την... light απόδοσή του, σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει φέτος, όσο και με το δοκάρι που είχε στη φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου αν γινόταν εκεί το 0-2 για τον Παναθηναϊκό, τότε... αγαπητέ Ερνέστο θα έψαχνες πτήση τα μεσάνυχτα για την Ισπανία!

Εκτός του Βαλβέρδε, βέβαια, "ευχαριστώ" έπρεπε να πει και ο Βαγγέλης που δεν έχει... ψαχτεί καλά φέτος και μέχρι στιγμής το... δημιούργημά του είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Κάθε φορά που μιλάει εβρισκόμενος εν... ευθυμία ο μεγάλος πρόεδρος σκάμε στα γέλια, όπως έγινε και μετά το αποψινό ντέρμπι, όπου μας ενημέρωσε ακούγοντας προσεχτικά τον Μώραλη από πίσω να τον... συμβουλεύει, ότι το ματς έπρεπε να λήξει... 6-2!

Βαγγέλη πες ευχαριστώ και εσύ στον Λέτο, που γλίτωσες την... αποζημίωση της απόλυσης του Βάσκου προπονητή και τα λεφτά σου έμειναν στην τσέπη. Αν και έτσι, όπως πάνε τα πράγματα, αυτό ήταν για την ώρα. Αργά ή γρήγορα θα κληθείς να την πληρώσεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα