6-5 στην παράταση οι Σέιμπερς

Οι Μπάφαλο Σέιμπερς βρέθηκαν αρκετές φορές σε μειονεκτική θέση, αλλά τελικά κέρδισαν με 6-5 στην παράταση τους Ουίνεπεγκ Τζετς.

Οι Mark Flood και Bryan Litte έβαλαν τους Τζετς μπροστά στο σκορ με 2-0 στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά οι Derek Roy και Corey Tropp ισοφάρισαν με δύο τέρματα σε 11 δευτερόλεπτα! Όλα αυτά στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς.

Ο Tanner Glass ξανάδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Jason

Pominville ισοφάρισε άμεσα και η πρώτη περίοδος έληξε 3-3. Στην δεύτερη, ο Little, με το δεύτερο του γκολ, διαμόρφωσε το 4-3 υπέρ των Τζετς, αλλά ο Thomas Vanek ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του εικοσαλέπτου.

Στο 0:48 της τρίτης, η ομάδα του Ουίνεπεγκ πήρε για τέταρτη φορά προβάδισμα, αλλά το δεύτερο τέρμα του Derek Roy, 6:08 πριν την λήξη, κατέγραψε το 5-5. Ακολούθησε η παράταση, στην οποία ο Vanek συμπλήρωσε δέκα γκολ και αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ μόλις 25 δεύτερα πριν τα πέναλτι.

Ο σύλλογος του Μπάφαλο συμπλήρωσε 18 βαθμούς και αυτός του Ουίνεπεγκ 13. Πλέον, οι Σέιμπερς «ακούμπησαν» την κορυφαία τετράδα της ανατολικής περιφέρειας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα