«Ψήνεται» ακόμα το Survivor Series

Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ετήσιο Survivor Series, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Στο main event, οι Awesome Truth επικράτησαν, λόγω... πονηρής παρέμβασης του R-Truth, του διδύμου των John Cena και... Zack Ryder. Παρά την ήττα τους, τα... καλά παιδιά έκλεψαν την παράσταση

στο μεγαλύτερο μέρος του σόου, το οποίο έγινε στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Βρετανοί θεατές παρακολούθησαν επίσης τον Alberto Del Rio να αρνείται την πρόκληση του CM Punk, με μία εβδομάδα καθυστέρηση, αλλά στην συνέχεια να αλλάζει γνώμη. Στο μεταξύ επιβλήθηκε εύκολα του Kofi Kingston, o Μεξικανός WWE Champion.

Ξεχώρισε επίσης η μόνιμη επιστροφή του Kevin Nash, ενώ η Kelly Kelly προμόταρε το εξώφυλλο της στο περιοδικό «Maxim», αφού πρώτα απειλήθηκε από Natalya και Beth Phoenix (Divas Champion).

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Mason Ryan κέρδισε τον JTG.
O John Morrison κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Kofi Kingston.
O Santino Marella κέρδισε τον Jack Swagge.
Οι Miz & R-Truth κέρδισαν John Cena & Zack Ryder.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Rock επιστρέφει στο Raw. Άλλωστε έχει μπροστά του ματς, παρέα με τον... John Cena στο Survivor Series.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα