Βράβευση της Infocredit Group

Βράβευση της Infocredit Group για τις ενέργειές της όσον αφορά στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Προστασία του Περιβάλλοντος

H Infocredit Group είχε την τιμή να λάβει το χάλκινο βραβείο στα Responsible Business Awards '19, για την προσφορά της στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η τιμητική αυτή βράβευση έρχεται να δικαιώσει την προσπάθεια και τις δράσεις της Infocredit Group

σε σχέση με την αειφόρο ανάπτυξη. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Infocredit Group κύριος Θεόδωρος Κρίγγου στη Τελετή Απονομής των Cyprus Responsible Business Awards 2019, που έγινε στο προεδρικό μέγαρο στις 10 Οκτωβρίου 2019.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρίνα Χατζηκώστα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Α. Τσιόλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται σωστές προϋποθέσεις και να προσφέρονται κίνητρα, τα οποία επιβραβεύουν τις προσπάθειες όσων εργάζονται και προωθούν την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την πρόοδο με θεμιτά μέσα. Ιδιαίτερης σημασίας, είπε, είναι οι προσπάθειες που εστιάζουν εμφαντικά στην αξία και στις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, οι οποίες επιδεικνύουν ωστόσο τον απαιτούμενο σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. O Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Βουλευτής Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής αυστηρότερης νομοθεσίας ΕΚΕ καθώς και στην ανάγκη αφύπνισης της δημόσιας συνείδησης.

Στόχος της Infocredit Group είναι η σταδιακή εναρμόνιση όλων των τμημάτων και δραστηριοτήτων μας με μεθόδους εργασίας που μειώνουν στο ελάχιστο την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και επιδεικνύουν σεβασμό στην ευημερία του ανθρώπου. Με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς και τοπικές περιβαλλοντικές δράσεις θέλουμε όχι μόνο να μειώσουμε το δικό μας περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση σε άλλες εταιρίες και οργανισμούς.

Προσπάθειά μας είναι να εφαρμόσουμε σε κάθε δραστηριότητά μας πρακτικές λειτουργίας φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι πιστοποιήσεις ISO στόχο έχουν να μας κρατούν σταθερά στην πορεία της αειφόρου ανάπτυξης κυρίως όσον αφορά στην επιχειρηματική ηθική αλλά και την ευημερία των ανθρώπων. Από τη φύση της η Infocredit Group, παρέχοντας λύσεις κανονιστικής συμμόρφωσης σε σχέση με το ξέπλυμα χρήματος και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, καθώς και εμπορικές πληροφορίες μείωσης του πιστωτικού κινδύνου, προάγει τη χρηστή εταιρική διακυβέρνηση την εφαρμογή κράτους δικαίου και τη διαφάνεια στις εμπορικές συναλλαγές.

Infocredit Group:

Η Infocredit Group είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Επικεντρωμένη στην παγκόσμια τάση για διαφάνεια, η Infocredit Group στοχεύει στην ενδυνάμωση και ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρήσεων για κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών, η Infocredit Group έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής εμπορικών πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνων στην Κύπρο και Μέση Ανατολή. www.infocreditgroup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα