Βραβείο Cyprus Responsible Business Awards στην DELEMA McCANN

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2019 η τελετή απονομής των πρώτων Cyprus Responsible Business Awards 2019, τα οποία ανέδειξαν τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις κάθε υπεύθυνης επιχείρησης, η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην κατηγόρια Αριστεία στην Επικοινωνία - Εκδήλωση Εταιρικής Υπευθυνότητας/Φιλανθρωπική Εκδήλωση - το Αργυρό Βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία

DELEMA McCANN, για την Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες 2018, της Europa Donna Κύπρου.

Στην τελετή Βράβευσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Α. Τσιόλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται σωστές προϋποθέσεις και να προσφέρονται κίνητρα, τα οποία επιβραβεύουν τις προσπάθειες όσων εργάζονται και προωθούν την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την πρόοδο με θεμιτά μέσα.

Εκ μέρους της DELEMA McCANN, το βραβείο παρέλαβε η Managing Director κ. Δέσπω Λευκαρίτη, η οποία αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ανέφερε ότι η  DELEMA McCANN εργάζεται αφιλοκερδώς για την Europa Donna εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, αναπτύσσοντας 360° εκστρατείες, με διαχρονικό σύνθημα «Βήμα-βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή». Στόχος είναι η συμμετοχή του κοινού στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, ενισχύοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα και το έργο της Europa Donna στην Κύπρο. «Όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς», ανέφερε, «ενισχύεται το έργο των ΜΚΟ και καλύπτει ανάγκες της κοινωνίας».

Τα βραβεία είχαν τεθεί κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα