Beard styles: Τα γένια κάνουν τη διαφορά!

12:17 2/4/2018 - Πηγή: Ntynomai

Τα τελευταία χρόνια η μόδα επεκτάθηκε ακόμα και στα γένια, με αποτέλεσμα ακόμα και η γενειάδα να αποτελέσει μεγάλη τάση. Υπήρξαν βέβαια και πολλοί άνδρες, που είναι πιο κλασικοί, που δεν υιοθέτησαν αυτή την τάση, όπως υπάρχουν και γυναίκες που αγαπούν τα γένια ή το μούσι στους άντρες και γυναίκες που δεν το αγαπούν καθόλου!

Η αλήθεια είναι ότι τα έντονα γένια ή το μούσι δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και σε όλους τους τύπους ανδρών. Πάντως, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με τις γυναίκες, οι σταρ του Χόλυγουντ ανάλογα με το κούρεμα

ή τα γένια τους εμπνέουν και καθορίζουν τις τάσεις -αρκεί να σκεφτούμε πως ο Μπέκαμ εδώ και χρόνια συχνά καθορίζει τις ανδρικές τάσεις!

Έτσι το στυλ του Brand Pitt συχνά είναι πολύ ελκυστικό ένα στυλ που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις λίγο νεώτερος και πιο μοντέρνος.

Το στυλ του Johnnie Depp και του Beckman είναι από τα πιο δημοφιλή στον γυναικείο πληθυσμό. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως αποτελούν τα πιο δυνατά χαρτιά σε ότι αφορά παγκοσμίως το ανδρικό στυλ.

Τέλος, η έντονη γενειάδα δεν ταιριάζει μεν σε όλους αλλά έχει ένα χαρακτηριστικό, τονίζει ιδιαίτερα τα μάτια και τα χείλη, μεταμορφώνοντας το πρόσωπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα