Street style London: Τα top trends!

Για πολλούς θεωρείται η πρωτεύουσα της μόδας, δίπλα στο Μιλάνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Οι δρόμοι του Λονδίνου γεμίζουν καθημερινά με trend-setters που μας αποκαλύπτουν τι θα φορεθεί αργότερα από το ευρύ κοινό, αφού συνεργάζονται πρώτοι με διεθνείς μάρκες που τους παρέχουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ της επόμενης σεζόν για να τα προωθήσουν.

Οι Λονδρέζοι φημίζονται για το άνετο στυλ τους, ακόμα και όσοι δουλεύουν σε γραφεία. Συνδυάζουν την πρακτικότητα και

την άνεση με την τέχνη του να παραμένεις ζεστός, ενώ εξακολουθούν να φαίνονται αβίαστα δροσεροί. Σπάνια θα δεις στους δρόμους της Αγγλικής πρωτεύουσας κυριλέ outfits. Συγκεκριμένα, ταυτίζουν αυτό που αποκαλούμε “athleisure” –τα ρούχα του γυμναστηρίου συνδυασμένα έτσι ώστε να φοριούνται και στην καθημερινότητα- με περίτεχνα κοσμήματα και αξεσουάρ για να δημιουργήσουν το πρωτοπόρο urban street style που βλέπουμε στα περιοδικά.

Καμία, όμως, περίοδος δεν συγκεντρώνει περισσότερο τα αποκλίνοντα στυλ της πόλης από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Εκεί μαζεύονται όσοι είναι διατεθειμένοι να παραιτηθούν από το συμβατικό στυλ για κάτι πιο αθόρυβο και έχουν ένα αριστοτεχνικό τρόπο να συνδυάζουν νέον χρώματα με παλ αποχρώσεις, φορώντας streetwear looks με αντίστοιχες προσαρμογές.

Με την βοήθεια των φωτογράφων που κάλυψαν την φετινή εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, εντοπίσαμε τα ανοιξιάτικα trends που αδιαμφησβήτητα βγήκαν στην επιφάνεια και θα τα δεις στις βιτρίνες των καταστημάτων λίαν συντόμως.

Nudes

Ντένιμ

Φαρδιές γραμμές

Παστέλ αποχρώσεις

Vintage γυαλιά

Περίτεχνα πανωφόρια

Χρωματιστά μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα