Έχετε επέτειο; 3 Outfit για να του μείνεις αξέχαστη!

Το ημερολόγιο δείχνει την αγαπημένη σου ημερομηνία -εκείνη που ξεκίνησαν όλα. Η καρδιά σου φτερουγίζει κι εσύ σκέφτεσαι τι να φορέσεις για να δείχνεις υπέροχη!

Αρχικά για να πάρεις την μεγάλη απόφαση του τι να φορέσεις πρέπει ξέρεις το πού θα πας. Δεν αναφέρομαι απλώς στο να είσαι αρμονική με το περιβάλλον γύρω σου, αλλά πρέπει να φοράς κάτι που να σε βολέψει ώστε να μην έχεις αλλού το μυαλό σου κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Για παράδειγμα, ρώτα το αμόρε αν έχει σκοπό να κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο

πριν βγάλεις τα ψηλοτάκουνα από την παπουτσοθήκη. Επίσης ενημερώσου αν έχει κλείσει τραπέζι σε εστιατόριο πριν εμφανιστείς με τις φόρμες(!).

Για να μην έρθεις αντιμέτωπη με τέτοια ευτράπελα ετοίμασα έναν οδηγό με προτεινόμενα outfits ανάλογα με το πρόγραμμα της βραδιάς.

Χαλαρό ποτάκι σε bar

Ποτό σε bar = όρθια καθίσματα = όχι κοντές φούστες. Προτίμησε ένα ωραίο τζινάκι ή υφασμάτινο παντελόνι με ένα τοπ ή κορμάκι ή μια pencil φούστα ως το γόνατο. Μπορείς να τα συνδυάσεις με μποτάκια με μεσαίο τακούνι και είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια!

Παντελόνι υφασμάτινο με σκίσιματα (24,95 €) [Περισσότερα]Λεπτό πουλόβερ με μαλλί, πέρλες και strass (18,95 €) [Περισσότερα]Μποτίνι με χαμηλό τακούνι (37,50 €) [Περισσότερα]

Ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο

Το κλασσικό μέρος για να γιορτάσεις μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σχέσης σας. Τι περιλαμβάνει κάθε πετυχημένο ρομαντικό δείπνο; Καλή διάθεση, καλό φαγητό, κόκκινο κρασί και ένα πανέμορφο φόρεμα!

Φόρεμα σιφόν (48,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείες γόβες Suede μυτερές μαύρες (21,90 €) [Περισσότερα]

Σε σπίτι

Κάτι απλό, λιτό και απέριττο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, όπως ένα τζιν, κορμάκι και μποτάκια. Μην ξεχνάς ότι στον χώρο που βρίσκεσαι δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές στην εμφάνισή σου. Για να έχεις επέτειο τότε μάλλον τον έχεις εντυπωσιάσει όλον τον προηγούμενο καιρό.

Γυναικείο Jean Παντελόνι Barbara S/W Double Zipped Salt & Pepper (92,40 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Κορμάκι Βελούδινο Gossip - Χαμηλό Ντεκολτέ - Σατινέ Επένδυση (26,91 €) [Περισσότερα]Μποτάκι (22,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα