Οι υποχρεώσεις της Νονάς για το Πάσχα!

Ήδη έχουμε μπει στην Σαρακοστή αλλά και στην τελική ευθεία για το Πάσχα. Οι υποχρεώσεις του νονού και της νονάς απέναντι στα βαφτιστήρια τους σαφέστατα είναι η λαμπάδα που καλό είναι να λάβετε υπόψη την ηλικία του παιδιού, καθώς, για παράδειγμα, τα πιο μικρά σε ηλικία παιδιά αγαπούν πολύ τις λαμπάδες με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Έπειτα το σοκολατένιο αυγό, ένα έθιμο περισσότερο ξενόφερτο αλλά που αγαπούν εξίσου πολύ τα παιδιά. Κάποιοι νονοί μαζί με το σοκολατένιο αυγό παίρνουν επίσης

και τσουρέκι.

Και ασφαλώς τα παπουτσάκια. Καλό είναι να ρωτήσετε τους γονείς από πριν για το μέγεθος του παπουτσιού καθώς επίσης να εκμαιεύσετε και τι παπουτσάκι θα ήθελε το βαφτιστήρι σας. Αν εκείνο είναι πιο μεγάλο σε ηλικία τότε σαφέστατα μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και να διαλέξετε μαζί τα παπουτσάκια που επιθυμεί.

Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε ότι καινούργιο κυκλοφορεί σε παπούτσια.

Οι επιλογές είναι πολλές και σε σχέδια και σε τιμές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να ανταποκριθούν όλοι οι νονοί στις υποχρεώσεις τους. Εξάλλου, οι διαδικτυακές αγορές μας δίνουν και ένα τεράστιο φάσμα επιλογών πλέον, ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρούμε αυτό που θα ικανοποιεί απόλυτα όλες τις απαιτήσεις μας.

Μπαλαρίνες λουστρίνι με φιόγκο (14,99 €) [Περισσότερα]Αθλητικά παπούτσια - La Redoute Collections (29,99 €) [Περισσότερα]Αθλητικά παπούτσια B KILWI G. C - GEOX (49,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικά παπούτσια - La Redoute Collections (29,99 €) [Περισσότερα]Αθλητικά παπούτσια Gazelle C - ADIDAS ORIGINALS (54,90 €) [Περισσότερα]Παιδικές μπαλαρίνες με λάστιχο (32,00 €) [Περισσότερα]Casual παπούτσια με αυτοκόλλητα κάμελ (19,99 €) [Περισσότερα]Παιδικό casual Geox (35,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα