Polo shirts: Η ανδρική τάση που επανέρχεται κάθε άνοιξη!

Αν υπάρχει ένα ρούχο που βρίσκεται σε κάθε ανδρική ντουλάπα, ανεξάρτητα από το στυλ ή την ηλικία ενός άνδρα, αυτό αναμφισβήτητα είναι το Polo μπλουζάκι. Η αφετηρία του ξεκινά από τους παίκτες του τένις καθώς είναι το βασικό μπλουζάκι που πρέπει να φορά ένας τενίστας και εξαπλώθηκε κατόπιν στην καθημερινότητα του κάθε άνδρα, ειδικά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Ειδικά την άνοιξη πολλοί άνδρες προτιμούν αυτό με τα μακριά μανίκια, όμως τα πρωτεία τα κρατούν τα polo

με κοντά μανίκια που αποτελούν ένα all time classic κομμάτι.

Πέρα όλων των άλλων, είναι ένα εύκολο ρούχο στους συνδυασμούς του, αφενός γιατί κυκλοφορούν πάρα πολλά σχέδια και χρώματα κι αφετέρου μπορείς να το φορέσεις με τζιν παντελόνι και να είσαι πραγματικά έτοιμος.

Ταιριάζει επίσης με Chinos και sneakers, πιστεύω πως τα πιο ουδέτερα χρώματα είναι και πιο όμορφα και μπορούν να ταιριάξουν με τα περισσότερα παντελόνια μας.

Στις διακοπές μπορείτε να παίξετε άνετα με τα χρώματα και να το συνδυάσετε με την βερμούδα σας, εξάλλου θα είστε και μαυρισμένος, το χρώμα αναδεικνύει το καλοκαιρινό look και σας δείχνει μοναδικά γοητευτικούς.

Σαφέστατα και ένα λευκό χρειάζεται και στις διακοπές και γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού μαυρίσετε!

Τέλος, τώρα την Άνοιξη που ναι μεν δεν κάνει κρύο αλλά δεν είναι και καλοκαίρι μπορείτε να το σετάρετε με ένα απόλυτα χαλαρό μπουφάν ανοιξιάτικο ή σακάκι και με ένα δερμάτινο ζευγάρι loafers ή oxford και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει!

Ανδρικό μακρυμάνικο polo TOP SECRET (16,07 €) [Περισσότερα]Ανδρικό polo t-shirt TOP SECRET (10,17 €) [Περισσότερα]Βαμβακερή Μπλούζα Polo (32,99 €) [Περισσότερα]Ανδρική μπλούζα GANT μπλε (66,90 €) [Περισσότερα]Polo μπλούζα (69,30 €) [Περισσότερα]The North Face Piquet Polo Shirt Tnf Black (29,17 €) [Περισσότερα]Μπλούζα πικέ ανδρική, πόλο (11,00 €) [Περισσότερα]Wrangler 3 Color Polo | Ανδρική Πόλο Μπλούζα (49,95 €) [Περισσότερα]Μπλούζα polo με πλέξη από βαμβάκι (21,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα