Πυτζάμα style: Πώς να φορέσετε αυτή την τάση!

Για να είμαστε ειλικρινείς το στυλ πυτζάμα, δηλαδή το πουκάμισο και το παντελόνι σε ίδιο ακριβώς χρώμα και print δεν είναι ότι πιο εύκολο και στο να συνδυαστεί και στο να φορεθεί σωστά. Στο εξωτερικό αποτελεί μία τάση που βλέπουμε κατά κόρον, στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποια μικρά κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε.

Αρχικά προτιμήστε κάθετες ρίγες, σας

δείχνουν σαφέστατα πιο ψηλές!

Στην καθημερινότητά σας προτιμήστε τα με πιο φλατ παπούτσια.

Επίσης το total πυτζάμα look είναι για εκείνες που τολμούν, όμως μπορείτε και να το «σπάσετε» φορώντας συνδυασμένο το πάνω ή το κάτω μέρος με ένα άλλο ρούχο.

Μία έξυπνη επιλογή είναι το πάνω μέρος να το συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας.

Στον αντίποδα το κάτω μέρος μπορείτε να το σετάρετε με ένα απλό T-shirt ή με ένα πουκάμισο, είτε από μέσα είτε ακόμα πιο χαλαρό απέξω!

Όπως και να έχει, αποτελεί μία τάση, θα έλεγα, απόλυτα δροσερή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, αλλά και για τώρα την Άνοιξη, αφού εκφράζει την απόλυτη χαλαρότητα.

Για αυτό δεν ξεχνάμε πως είναι μία επιλογή στην οποία η κάθε είδους υπερβολή δεν ταιριάζει!

Σετ κοστούμι μαύρο ριγέ (51,99 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο με γεωμετρικό τύπωμα (39,95 €) [Περισσότερα]Παντελόνι με γεωμετρικά σχέδια (39,95 €) [Περισσότερα]Εμπριμέ ζακέτα (59,95 €) [Περισσότερα]Wide trousers (49,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα