5 νέες τάσεις που ήρθαν για να μείνουν!

11:33 5/4/2018 - Πηγή: Ntynomai

Μόδες πάνε, τάσεις έρχονται κι αυτές ξαναφεύγουν είτε πολύ γρήγορα, είτε με πιο αργούς ρυθμούς. Από αυτές που πέρασαν, μερικές τις λατρέψαμε και κάποιες άλλες κοιτάμε παλιές φωτογραφίες και αναρωτιόμαστε «Γιατί;!».

Μια από τις τελευταίες για παράδειγμα ήταν το neon. Έτσι όταν ακόμη πήγαινα γυμνάσιο αν δεν είχες κάτι φωσφoριζέ πάνω σου, ήσουν «εκτός τόπου και χρόνου». Κάπως έτσι ήταν και όλο το 2000 με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αλλά τώρα ας αφήσουμε τις νοσταλγικές αναμνήσεις και ας κάνουμε μια βόλτα στο παρόν για να δούμε τι ήρθε για να μείνει.

1. Κόκκινο παντού

dir="ltr">Να μου πεις «και πότε το κόκκινο δεν ήταν της μόδας», για να σου πω ότι το πολύ έντονο κόκκινο (το χρώμα του μαρκαδόρου που λέμε) δεν ήταν τόσο σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια. Οι total red εμφανίσεις φέτος κάνουν την διαφορά και τα κατακόκκινα μποτάκια μαγνητίζουν όλα(!) τα βλέμματα. Η καθαρή και ξεκάθαρη απόχρωση ήρθε για να μας συντροφεύει για καιρό ακόμη.

2. Sock boots

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα καθιερωθεί ως κλασσικό και διαχρονικό κομμάτι, αλλά πιστεύω ότι για τα επόμενα χρόνια θα έχει την τιμητική του. Είναι αισθητικά όμορφο, αγκαλιάζει το πόδι και το κάνει να δείχνει πιο μακρύ. Αυτά από μόνα τους αρκούν για να το ξαναδούμε σύντομα.

3. Συνθετικές γούνες σε διάφορα χρώματα

Και πάλι θα σκεφτείς ότι οι γούνες ήταν από πάντα κλασσικό κομμάτι, και πάλι θα σου πω ότι τον τελευταίο καιρό οι οικολογικές σε παιχνιδιάρικους συνδυασμούς είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Αρχικά τις φοράς χωρίς τύψεις αφού κανένα ζωάκι δεν σκοτώθηκε για την αφεντιά σου. Επίσης σε ζεσταίνουν, αναβαθμίζουν κάθε outfit και ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Τι άλλο να θέλει κανείς πια;

3. Boyfriend jeans

Θεωρώ ότι έχει έρθει για να μείνει. Η γραμμή τους χαρίζει μια άνεση και ευκινησία που δύσκολα θα βρεις σε άλλο jean. Επίσης είναι ένα από τα ελάχιστα κομμάτια που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους σώματος και τους αναδεικνύουν. Με άλλα λόγια κανείς δεν θέλει να τα αποχωριστεί. Συνεπώς ακόμα και με σύγχρονες παραλλαγές (π.χ. πέρλες στα σκισίματα), κάθε χρόνο θα κάνει αισθητή την παρουσία του (και την ζωή μας λίγο πιο εύκολη).

Μιας και που μίλησα για πέρλες...

5. Πέρλες

Το συγκεκριμένο κόσμημα έκανε την εμφάνισή του σε μέρη που δεν το είχαμε ξαναδεί. Όπως για παράδειγμα σε φούτερ, καθημερινά παπούτσια, παντελόνια κλπ. Δίνει στυλ και μια άλλη φινέτσα καθώς συνδυάζει το αριστοκρατικό με το street style. Κατά την γνώμη μου η πέρλα θα συνεχίσει να κάνει παρέα με τα casual ντυσίματα για κάποιες σεζόν ακόμη. Φυσικά ως κόσμημα θα φιγουράρει σε χρόνο που τείνει στο άπειρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > Ntynomai
5 νέες τάσεις που ήρθαν για να μείνουν!,