Ζόρια για Τσίλιτς στο Ρίο

Ο Μαρίν Τσίλιτς αποφάσισε φέτος να αγωνιστεί στο 250αρι τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Σήμερα, έγινε η κλήρωση του χωμάτινου τουρνουά, που μάλλον δεν άφησε και ικανοποιημένο τον Κροάτη Νο3 του κόσμου. Στην διοργάνωση θα αγωνιστεί κανονικά και ο Ντομινίκ Τιμ, ο περσινός δηλαδή πρωταθλητής, ο οποίος αγωνίζεται και στον τελικό του Μπουένος Άιρες σήμερα!

Ο Τσίλιτς είναι το Νο1 του ταμπλό στην Βραζιλία, όμως η τύχη δεν του χαμογέλασε μιας

και στον 2ο γύρο(1ος κόντρα σε qualifier) θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Γκαέλ Μονφίς, έναν από τους πιο επικίνδυνους, αν όχι τον πιο επικίνδυνο, unseeded του ταμπλό. Αν προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά, ο Τσίλιτς θα βρει απέναντί του πιθανότατα και πάλι έναν πολύ επικίνδυνο ”χωματά”, τον Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν από την Αργεντινή. Πιθανή διασταύρωση στην φάση των ”4” έχει με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, Νο4 του ταμπλό, ο οποίος έχει στα προημιτελικά πιθανό αντίπαλο τον Πάμπλο Κουέβας.

Το Νο2 του ταμπλό Ντομινίκ Τιμ, όντας φορτσάτος από την εξαιρετική εβδομάδα που διανύει στο Μπουένος Άιρες, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ρίο. Ο Αυστριακός Νο6 του κόσμου είχε βατή κλήρωση στο τουρνουά.

Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς. Στον 2ο γύρο θα βρει απέναντί του τον Τζέρλαντ Μέλτζερ, ενώ στα προημιτελικά έναν εκ των Φερνάντο Βερντάσκο και Λεονάρντο Μάγιερ, δυο αθλητές οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον 1ο γύρο του θεσμού. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει πιθανότατα έναν εκ των Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Φάμπιο Φονίνι.

Ο Μπούστα, Νο3 του ταμπλό, θα βρει στον 1ο γύρο παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά και στον 2ο γύρο τον φορμαρισμένο Μπέντενε, ο οποίος είναι ο αντίπαλος του Τιμ στον σημερινό τελικό του Argentina Open. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Φάμπιο Φονίνι.

Πιθανοί προημιτελικοί

Τσίλιτς-Σβάρτζμαν

Ράμος Βινόλας-Κουέβας

Καρένιο Μπούστα-Φονίνι

Τιμ-Βερντάσκο

RIO OPEN DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ζόρια για Τσίλιτς στο Ρίο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα