Πέτρα για φίλημα! – VIDEO

Μια φανταστική Πέτρα Κβίτοβα επικράτησε στο, πιθανώς, καλύτερο αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής στο γυναικείο τουρ, της Καρολίν Βοζνιάκι και προκρίθηκε στον τελικό της Ντόχα όπου την περιμένει η ξεκούραστη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα!

Τι ματσάρα είδαμε!

Μετά από ένα ασύλληπτο ματς διάρκειας πέραν των διόμισι ωρών, μια επτάψυχη Πέτρα Κβίτοβα πήρε μια τεράστια νίκη επί της καλύτερης τενίστριας στον κόσμο, Καρολίν Βοζνιάκι

με 3-6, 7-6(3), 7-5 για τα ημιτελικά της Ντόχα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του σπουδαίου τουρνουά!

Το ματς είχε τρομερή εξέλιξη, διαρκείς εναλλαγές συναισθημάτων και πάνω απ’όλα φοβερό επίπεδο τένις, με την πιο επιθετική Τσέχα να επιβιώνει σε αυτό το μπρα ντε φερ που κράτησε μέχρι τον τελευταίο πόντο!

Αυτή ήταν η ένατη σερί νίκη στο τουρ της 28χρονης τενίστριας που είναι θέμα χρόνου να ξαναμπεί τουλάχιστον στο Τοπ10 αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό.

Στον τελικό, θυμίζουμε, θα αντιμετωπίσει τη ξεκούραση Γκαρμπινιε Μουγκουρούθα που προκρίθηκε άνευ αγώνα μετά την απόσυρση της λαβωμένης Σιμόνα Χάλεπ.

Η Δανέζα ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ καθώς, με όπλο τη σταθερότητα και τη νοοτροπία νικήτριας που μεταφέρει από ματς σε ματς, εκμεταλλεύτηκε την αστάθεια της Κβίτοβα και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, η Κβίτοβα ήταν πραγματικά πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Τρεις φορές βρεθηκε πίσω με break, ισάριθμες όμως επέστρεψε με φοβερούς winners αποτρέποντας μάλιστα δις την Δανέζα από να σερβίρει για να πάρει το ματς.

Σε ένα φοβερό για αυτήν tie break, τα χτυπήματά της πετούσαν φωτιές και πετυχαίνοντας τον έναν winner μετά τον άλλον, έστειλε ένα ήδη επικό αγώνα σε τρίτο σετ!

Πιο προσεκτικές στο σερβίς, οι δύο μονομάχοι έδωσαν μια μάχη σώμα με σώμα μέχρι η Κβίτοβα, αυτή τη φορά, να τραβήξει πρώτη τη σκανδάλη και να σερβίρει για το ματς στο 5-4.

Ωστόσο, δεν γινόταν αυτός ο αγώνας να έχει ένα συμβατικό φινάλε!

Η Βοζνιάκι ισοφάρισε αλλά μην βγάζοντας πρώτα σερβίς, είχε φριχτά προβλήματα με τις βαριές επιστροφές της Τσέχας.

Στη δεύτερη φορά που σέρβιρε για το ματς, η Κβίτοβα δεν λάθεψε και πέτυχε ίσως τη σπουδαιότερη νίκη της μετά την επιστροφή της στο τουρ από την περιπετεια που πέρασε.

Σάββατο 17/2: Ημιτελικοί Qatar Open
Kvitova (Czech Republic) beat Wozniacki (Denmark) 3-6 7-6(3) 7-5
Muguruza (Spain) beat Halep (Romania) walkover

QATAR OPEN DRAW | OOP (+1h) | Live Scores

Κώστας Αϊτάκης

The post Πέτρα για φίλημα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα