Δυο στα δυο η Σάκκαρη στο Ντουμπάι!

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Ντουμπάι και στα προκριματικά του πολύ δυνατού Dubai Duty Free Tennis Championships και πλέον βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του θεσμού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Γου Σουέι Χσιέχ με 7-5, 7-5 μετά από 1 ώρα και

38 λεπτά αγώνα και έκανε την δεύτερη σερί της νίκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έλεγξε απόλυτα την αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος της, μη αφήνοντας την αντίπαλό της να πάρει ποτέ(!) προβάδισμα στο σκορ. Αν και στο τέλος λίγο έλειψε να… ρίξει την καρδάρα με το γάλα, καθώς από 7-5, 5-3 απώλεσε δυο διαδοχικά γκέιμς και το σκορ πήγε στο 5-5 στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, κράτησε την ψυχραιμία της και τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να μπει σε περαιτέρω περιπέτειες.

Το Νο8 του προκριματικού ταμπλό στο Ντουμπάι πλέον, περιμένει την τελευταία αντίπαλό της στα προκριματικά, που θα είναι είτε η Σαμάνθα Στόσουρ, Νο3 στο ταμπλό, είτε η Κριστίνα ΜακΧέιλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Μαρία πάντως, δείχνει πως έχει ανεβάσει ρυθμό και έχει αφήσει πίσω της τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα μέσα στο 2018 και έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο main draw του Dubai Championships, όπου ”περιμένουν” τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου τένις.

DUBAI CHAMPIONSHIPS QUAL. DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δυο στα δυο η Σάκκαρη στο Ντουμπάι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα