Με αύρα Νο1! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα διεκδικήσει τον τρίτο του τίτλο στο Ρότερνταμ μετά την ελεγχόμενη νίκη του επί ενός μαχητικότατου Αντρέας Σέπι στον ημιτελικό του Σαββάτου! Με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο σούπερ τελικός της Κυριακής!

Μπορεί να είχε απαλλαχθεί από την…υποχρέωση των τριών νικών που έπρεπε να πάρει για να γίνει, από την ερχόμενη Δευτέρα, ο Νο1 τενίστας στον κόσμο, ωστόσο, ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν αρκετά αγχωμένος στον ημιτελικό του Σαββάτου απέναντι σε έναν εξαιρετικό Αντρέας Σέπι.

Με τη δεδομένη, όμως, ποιότητα του τις δύσκολες στιγμές, ο “Βασιλιάς” του αθλήματος

συνέχισε αψεγάδιαστος την πορεία του στο Ρότερνταμ και επικράτησε του Ιταλού με 6-3, 7-6(3), προκρινόμενος στον τελικό κόντρα σε έναν αντίπαλο από τον οποίο δεν έχει ηττηθεί ποτέ, τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Ο Ροτζ μπήκε διπρόσωπος στον αγώνα του Σαββάτου καθώς έκανε μεν από νωρίς break, αλλά μετά φάνηκε αρκετά ασταθής από τη βασική γραμμή με συνέπεια ο Σέπι να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Μαέστρου και να ισορροπήσει άμεσα.

Ο Ελβετός τενίστας επανέφερε, ωστόσο, άμεσα την τάξη με πρώτο άξονα τις καλές επιστροφές που του έφεραν ακόμα ένα break στο ασταθές ιταλικό σερβίς και του άνοιξαν το δρόμο για το πρώτο σετ που ήρθε με ακόμα ένα σπάσιμο σερβίς στο 5-3 που του έδωσε τη δυνατότητα να σερβίρει πρώτος στο δεύτερο σετ.

Εκεί, ο Σέπι ανέβασε στροφές. Επαιξε στα ίσια τον “Βασιλιά” με τους δύο τενίστες να μοιράζονται μερικά πολύ εντυπωσιακά ράλι με τον Ιταλό να παίζει ένα επίπεδο τένις καταφανώς ανώτερο από την τωρινή του κατάταξη (Νο81).

Με την πλήρη απουσία break point, οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break που ξεκίνησε με mini break του Σέπι αλλά ο Φέντερερ πήρε πέντε αναπάντητους πόντους και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

O Eλβετός τενίστας θα έχει την ευκαιρία, το απόγευμα της Κυριακής, να φτάσει στους 97 τίτλους καριέρας πλησιάζοντας σε ακόμα ένα σπουδαίο ορόσημο, τα 100 επαγγελματικά τρόπαια!

Η τελική αναμέτρηση με τον Ντιμιτρόφ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16:30GR-COSMOTE Sport 6HD.

Σάββατο, 17/2: Ημιτελικοί Rotterdam Open
Federer (Switzerland) beat Seppi (Italy) 6-3 7-6(3)
Dimitrov (Bulgaria) beat Goffin (Belgium) 6-3 0-1 ret

ROTTERDAM DRAW | QUAL. DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Με αύρα Νο1! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα