Τον σταμάτησε η βροχή – VIDEO

Η αναμέτρηση του Φέντερερ με τον Ντελμπόνις θα συνεχιστεί την Κυριακή αφού η βροχή ακύρωσε το μεγαλύτερο μέρος του βραδινού προγράμματος στο BNP Paribas Open

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/federer-delbonis-IW.mp4

Δεν ήταν ακριβώς το ντεμπούτο που θα περίμενε ο Ρότζερ Φέντερερ αλλά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση..

Η βροχή καθυστέρησε αρχικά την έναρξη της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του Βασιλιά και στη συνέχεια δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στον

Φεντερίκο Ντελμπόνις για το 2ο γύρο του BNP Paribas Open.

Ο 36χρονος Ελβετός, προηγούνταν με 6-3, 2-2 απέναντι στον αριστερόχειρα Αργεντίνο, όταν μια νέα βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλουν εξ’ολοκλήρου το πρόγραμμα όλων των βραδινών αγώνων του Σαββάτου, για την Κυριακή.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπιστής του τίτλου στην Καλιφόρνια, πέτυχε νωρίς break στο ματς και παρά τα αρκετά λάθη με τα οποία ολοκλήρωσε το εναρκτήριο σετ (19), κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και να σώσει και τα δύο break points του Ντελμπόνις στο 1ο σετ.

Μόλις ολοκληρώθηκε το 4ο game στο 2ο σετ, η βροχή έστειλε και πάλι τους δύο αθλητές στα αποδύτηρια ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι οι διοργανωτές μετέθεσαν τη συνέχεια του αγώνα για την Κυριακή, τρίτο παιχνίδι στο κεντρικό court.

Κάπως έτσι πέρασαν το βράδυ τους τα ballkids

Ο Φίλιπ Κραϊνοβιτς, Νο25 του ταμπλό, περιμένει τον νικητή του αγώνα Φέντερερ-Ντελμπόνις στον 3ο γύρο, μετά τη νίκη με 6-2, 6-2 επί του Μίτσελ Κρούεγκερ.

Επίσης στο box του Φέντερερ και πιθανοί αντίπαλοι του Ελβετού στον 4ο γύρο, είναι οι Γάλλοι Σαρντί και Μαναρινό που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον 3ο γύρο.

Υπενθυμίζουμε ότι για να παραμείνει στο Νο1 ο Φέντερερ, θα πρέπει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Indian Wells Masters, διαφορετικά ο Ναδάλ θα επιστρέψει στην κορυφή!

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Τον σταμάτησε η βροχή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα