Επιστρέφει στο χώμα ο Τζο

Ο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, στοχεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην clay court season, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο τουρνουά του Μονπελιέ πριν έναν μήνα…

Ένας από τους άτυχους της φετινής χρονιάς, είναι ο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στον ημιτελικό του κόντρα στον Λούκας Πούιγ στο Μονπελιέ της Γαλλίας και έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κανένα τουρνουά, χάνοντας Μασσαλία, Ρότερνταμ, Ντουμπάι

και Ίντιαν Γουέλς.

Ο 32χρονος, έχει κατρακυλήσει στο Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ για πρώτη φορά μετά από χρόνια και όπως έκανε γνωστό πριν λίγες ώρες, αφού δεν θα αγωνιστεί και στο Masters του Μαϊάμι τον Μάρτιο, στοχεύει ήδη στην επιστροφή του, που θα γίνει στην clay court season.

Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μόλις αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε να αθλείται ξανά, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στις 10 Φλεβάρη, στο Μονπελιέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο 32χρονος Τζο:

“Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο χώμα. Την Τετάρτη που μας πέρασε, αποφασίσαμε να ξεκινήσω σιγά-σιγά ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ξεκίνησα να αθλούμαι ξανά δειλά-δειλά και θέλω να προλάβω να επιστρέψω στο Masters του Μόντε Κάρλο.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επιστρέφει στο χώμα ο Τζο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα