Να παίξω χωρίς πόνο! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έθεσε έναν και μόνο στόχο στο “πειραματικό” για αυτόν φετινό Indian Wells: να παίξει δίχως να υποφέρει από πόνο!

Με τέσσερις μόνο αγώνες παιγμένους τους τελευταίους εννιά μήνες, ο πολύπαθος Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά στο τουρ!

Ο 30χρονος Σέρβος τενίστας, κάτοχος πέντε φορές του τίτλου στην Καλιφόρνια και το Indian Wells, μπαίνει με διαφορετικό σκεπτικό στη φετινή εκδοχή του τουρνουά μετά από όλα έχει περάσει από τις αρχές του 2017.

“Στόχος μου είναι να παίξω κάποια ματς και να μην πονάω!

Αυτό κοιτάω πρώτα! Φυσικά και ως επαγγελματίες, έχουμε μάθει να παίζουμε και με πόνο αλλά αυτό να είναι σε έναν ανεκτό βαθμό. Θέλω να βρω και πάλι την αυτοπεποίθησή μου και την κίνηση μου στο κορτ. Αλλά δεν έχω μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Ξέρω ότι δεν έχω ρυθμό από ματς και θα είναι δύσκολο” ανέφερε ο κάτοχος 12 Grand Slam τίτλων.

“Το Indian Wells είναι, μετά τα Grand Slam, ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι φανταστικές και βελτιώνονται διαρκώς. Ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λάρι Ελισον, η διοργάνωση έχει εκτοξευθεί. Το κοινό εδω αγαπάει και ξέρει καλά το τένις” επισήμανε ο Νόλε.

Σχολίασε και τον υπεύθυνο του τουρνουά από πέρσι, Τόμι Χάας, που πολύ πρόσφατα “κρέμασε” και τη ρακέτα του!

“Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή ο Ελισον. Ο Τόμι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τους παίκτες και το κοινό. Οντας επαγγελματίας τενίστας πολύ πρόσφατα, ξέρει πολύ καλά τι χρειαζόμαστε εμείς οι παίκτες. Είναι και Γερμανός, οπότε είναι πολύ πειθαρχημένος! Θα τα πάει περίφημα” ήταν τα ενθαρρυντικά λόγια του Σέρβου για τον νέο ρόλο του Χάας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Να παίξω χωρίς πόνο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα