Περνάω δύσκολη φάση…

Η Μαρία Σαράποβα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το 2018 και αυτό την έχει προβληματίσει έντονα με πιο πρόσφατο πλήγμα τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του Indian Wells κόντρα στη Ναόμι Οζάκα.

Σε πολύ μέτρια φόρμα και δίχως να έχει πείσει ουσιαστικά για το παιχνίδι της από τη μέρα που επέστρεψε στα κορτ τον περασμένο Απρίλιο, η Μαρία Σαράποβα έχει κάνει βεβαίως μια αλματώδη άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη (Νο41) αλλά δείχνει σαν “σκιά” του παλιού εαυτού της.

Ηδη το 2018 κυλά απογοητευτικά για αυτήν μετά από μια, με κάτω τα χέρια ήττα, από την Αντζελίκ Κέρμπερ στο Αυστραλιανό Όπεν

και δυο πρόωρους αποκλεισμούς σε Ντόχα και Indian Wells που πλήγωσαν, οπωσδήποτε, εκ νέου την αυτοπεποίθησή της.

Η 31χρονη Ρωσίδα προσπάθησε να βάλει σε ένα πλαίσιο όσα της συμβαίνουν αντλώντας και τα όποια θετικά προέκυψαν.

“Δεν εχω βρει αγωνιστικό ρυθμό από τη μέρα που επέστρεψα. Είχα κάποια θέματα τραυματισμού και είναι εκνευριστικό όταν αυτό συμβαίνει συνέχεια. Αισθάνομαι ότι ήμουν πολύ αφοσιωμένη στο ματς στο Indian Wells και έπαιξα κατά διαστήματα καλό τένις” ανέφερε η Μάσα.

“Δεν πέρασα εύκολες εβδομάδες μετά τη Ντόχα. Εχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Είναι μέρος της διαδικασίας για να μπορέσω να φτάσω ψηλότερα και το αποδέχομαι. Φέτος έχω τη δυνατότητα να ανταγωνίζομαι κάτι που μου στερήθηκε πέρσι τέτοια εποχή, οπότε είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι έχω πολλούς φαν και παίρνω δύναμη από αυτό” κατέληξε η κάτοχος 5 Grand Slam τίτλων.

Κώστας Αϊτάκης

The post Περνάω δύσκολη φάση… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα