Το απίθανο ρεκόρ του Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν κατακτώντας τον πρώτο του Masters 1000 τίτλο στο Μαϊάμι, κάτι που του επέτρεψε να αγγίξει το top 10 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο11 αυτή τη στιγμή), αλλά και να σπάσει σημαντικά ρεκόρ.

Με την κατάκτηση του Rio το Φεβρουάριο, έγινε ο νεαρότερος παίκτης ηλικιακά που κατακτά τίτλο ATP 500, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα στέφθηκε ο νεαρότερος πρωταθλητής στο

Μαϊάμι.

Στον δρόμο του για την κατάκτηση του πρώτου του Masters 1000, ο Αλκαράθ έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ καθώς με τη νίκη του στον ημιτελικό του Μαϊάμι, έφτασε τις 50 νίκες γρηγορότερα από τους 27 παίκτες που έχουν καταφέρει να φτάσουν στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ATP! O Ισπανός το κατάφερε αυτό έχοντας μόλις 20 ήττες και ο τενίστας που κρατούσε το ρεκόρ είναι ο Άντι Ρόντικ με 22 ήττες. Φερέρο, ΜάκΕνρο και Κόνορς κατάφεραν να φτάσουν τις 50 νίκες έχοντας 23 ήττες αντίστοιχα.

Ο Κάρλος συνεχίζει να δείχνει εξαιρετικά σημάδια στα κορτ και αναμένεται να δούμε τι θα καταφέρει στην χωμάτινη περίοδο, που δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ίδιο καθώς ηττήθηκε στο πρώτο του ματς στο Μόντε Κάρλο. Ο νεαρός μπήκε “με το δεξί” στο τουρνουά της Βαρκελώνης χθες κερδίζοντας τον Κουόν, ενώ σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Ζαούμ Μουνάρ (16:00GR) για μια θέση στον προημιτελικό.

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Το απίθανο ρεκόρ του Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα