Η βροχή σταμάτησε τον κεφάτο Τσιτσιπά (vids)

Στη… μέση έμεινε το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά την Μ.Τετάρτη (20/4) στο Barcelona Open.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν άφησαν τον Έλληνα πρωταθλητή να ολοκληρώσει την πρεμιέρα του στο 500άρι τουρνουά της Ισπανίας και μετά από δυο διακοπές λόγω βροχής, η αναμέτρηση με τον Ίλια Ιβάσκα (Νο44), μεταφέρθηκε στο πρωινό πρόγραμμα της Μ.Πέμπτης (21/4, 14:00GR).



Ο Στέφανος, για όσο τένις παίχτηκε, ήταν εξαιρετικός και ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από τον τίτλο που κατέκτησε στο Monte Carlo

Masters την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε προβάδισμα με 5-1 στο 1ο κομμάτι του αγώνα, πριν η ισχυρή βροχόπτωση αναγκάσει τους διοργανωτές σε αναβολή της υπόλοιπης δράσης, περίπου στις 21:50 τοπική ώρα.

Τσιτσιπάς και Ιβάσκα έπαιξαν μόλις 30 λεπτά, με τον Έλληνα τενίστα να είναι εντυπωσιακός, κερδίζοντας πέντε από τα έξι games του ματς. Η πρώτη διακοπή λόγω βροχής έγινε στο 1-0, ενώ μετά από περίπου δυο ώρες, συνεχίστηκε η αναμέτρηση για… λίγο, αφού ο ουρανός ξανάνοιξε και διέκοψε οριστικά το ματς.



Ίδια μοίρα είχε και ο αγώνας του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Φεντερίκο Κόρια. Ο Βούλγαρος προηγούνταν με break στο 3ο set (4-6, 6-3, 4-3), όταν οι διοργανωτές μετέφεραν τη συνέχεια του ματς για την επόμενη μέρα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στη Βαρκελώνη, ο πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά, Κάρλος Αλκαράθ, επικράτησε του Νοτιοκορεάτη, Σουνγού Κβον, με 6-1, 2-6, 6-2.

Αξίζει να αναφερθεί, το γεγονός ότι οι καιρικές προγνώσεις μόνο… ενθαρρυντικές δεν είναι για τη συνέχεια της διοργάνωσης, μιας και την Μ.Πέμπτη, στη Βαρκελώνη, αναμένεται να βρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Η βροχή σταμάτησε τον κεφάτο Τσιτσιπά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα